Loading...

Mascara volume

32,00

Volume mascara – omhult en versterkt. Met één simpele borstel beweging worden uw wimpers omhuld en krijgen ze meer volume. De intens zwarte kleur zorgt voor een oogverblindende uitstraling. Het speciale borsteltje is geschikt voor alle soorten wimpers.

Koop & verdien 160 points!
Koop & verdien 160 points!

Masters Colors Mascara Volume – Voor fenomenaal volumineuze wimpers!

Wil jij graag prachtige, volle wimpers die direct in het oog springen? Dan is de Masters Colors Mascara Volume 01 de perfecte keuze voor jou! Deze mascara is speciaal ontworpen om je wimpers een fenomenaal volume te geven. Dankzij het unieke volumeborsteltje met nylon haren worden al je wimpers moeiteloos opgepakt en omhuld met een laagje mascara. Het resultaat? Dikker ogende wimpers en een volumineuze oogopslag waar je geen genoeg van kunt krijgen!

De Masters Colors Mascara Volume zorgt ervoor dat je wimpers prachtig volumineus worden. Het borsteltje heeft een zandlopervorm en is voorzien van nylon haren die alle wimpers gelijkmatig bedekken, zelfs bij de eerste laag mascara. De formule van de mascara bevat D-Panthenol, een ingrediënt dat je wimpers hydrateert en versterkt, waardoor ze sterker en veerkrachtiger worden.

Gebruik:

Hoe gebruik je de Mascara Volume van Masters Colors? Breng de mascara aan op je wimpers met een zigzagbeweging, zodat elke wimper perfect gescheiden wordt en eventuele klontjes worden voorkomen. De speciale borstelbeweging zorgt ervoor dat de mascara gelijkmatig wordt verdeeld en je wimpers direct meer volume krijgen. Het resultaat? Prachtige, volumineuze wimpers die je ogen laten stralen!

Geschikt voor:

Deze volume mascara is geschikt voor alle soorten wimpers, of je nu korte, rechte, dunne of volle wimpers hebt. Het intens zwarte pigment zorgt voor een oogverblindende uitstraling en accentueert je ogen op een prachtige manier. Met de Masters Colors Mascara Volume hoef je niet langer te dromen van volle wimpers, want met één simpele borstelbeweging worden ze omhuld en krijgen ze een indrukwekkend volume.

Voeg de Masters Colors Mascara Volume toe aan je make-uproutine en geniet van prachtige, volumineuze wimpers die de hele dag lang meegaan. Laat je ogen stralen en creëer een verleidelijke, intense blik met deze geweldige mascara!

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.