Loading...

Mary Cohr Age Signes night refill

92,00

Age Signes refill, een serum-masker dat helpt het verminderen van tekenen van huidveroudering voor ‘s nachts.

Merk

Koop & verdien 460 points!
Koop & verdien 460 points!

Age Signes night refill, een serum-masker voor ‘s nachts tegen tekenen van veroudering.

Ontdek het geheim van een stralende huid met Age Signes Night Refill van Mary Cohr. Dit krachtige nachtserum helpt bij het verminderen van tekenen van huidveroudering en verbetert de textuur en stevigheid van de huid terwijl je slaapt. De unieke formule, verrijkt met natuurlijke ingrediënten, werkt diep in de huid om rimpels en fijne lijntjes te verminderen en de huidtextuur te verfijnen.

Dit serum is speciaal ontworpen om de huidcellen te regenereren en te verjongen, terwijl het ook de huid hydrateert en voedt. Na regelmatig gebruik van Age Signes Night Refill, zal je huid er jonger en gezonder uitzien.

Geschikt voor

Dit product is geschikt voor alle huidtypes en kan eenvoudig worden geïntegreerd in je huidverzorgingsroutine.

Age Signes night refill, serum-masker

‘s Nachts gaat de huid in herstelmodus en zijn de cel mechanismen op hun hoogtepunt. De huid neemt beter de actieve ingrediënten op en is ontvankelijker voor hun herstellende eigenschappen. Daarom ontwikkelde les laboratoires Mary Cohr dit nieuw product met oa. hyaluronzuur, cellevenconcentraat en fosfolipiden. De Age Signes refill versterkt het anti-verouderingsmetabolisme van de huid gedurende de nacht en zorgt ervoor dat :

  • rimpeltjes sterk verminderen
  • de huid wordt gehydrateerd
  • de huid gladder wordt

Inhoud

50ml

Gebruik

’s Avonds, op een perfect gereinigde huid, 2 opeenvolgende lagen aanbrengen: de eerste voor het “serumeffect” en onmiddellijk erna, de tweede voor het “maskereffect”. ’s Nachts laten intrekken. Niet spoelen. Te gebruiken in een kuur van 3 dagen. Herhaal de kuur indien nodig.

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.