Loading...

Mary Cohr Age Signes reverse eyes

108,00

De huid rondom onze ogen is veel dunner en gevoeliger en droogt ook sneller uit.  Daarom heeft Mary Cohr specifieke verzorgingsproducten hiervoor ontwikkeld. De Age Signes reverse eyes is de top van het gamma en bevat het Cellular Age Immune Complex, een revolutionair actief ingrediënt dat het immuunsysteem van de huid stimuleert en het verouderingsproces vertraagt. Het vermindert donkere kringen en walletjes, verminderd vermoeidheids- en verouderingstekenen, laat je oge nweer stralen en geeft je een jonge blik.

Merk

Koop & verdien 540 points!
Koop & verdien 540 points!

De huid rondom onze ogen is veel dunner en gevoeliger en droogt ook sneller uit.  Daarom heeft Mary Cohr specifieke verzorgingsproducten hiervoor ontwikkeld. De Age Signes reverse eyes is de top van het gamma en bevat het Cellular Age Immune Complex, een revolutionair actief ingrediënt dat het immuunsysteem van de huid stimuleert en het verouderingsproces vertraagt.

  • Vermindert donkere kringen en walletjes
  • Vermindert vermoeidheids- en verouderingstekenen (rimpeltjes)
  • Laat je ogen weer stralen en geeft je een jonge blik

Geschikt voor

De Age Signes reverse eyes crème van Mary Cohr is geschikt voor vrouwen die hun ogen willen verzorgen en tekenen van veroudering rond de ogen willen verminderen.

Voordelen

Deze crème heeft een krachtige werking tegen rimpels, wallen en donkere kringen rond de ogen. Deze formule zorgt ervoor dat fijne lijntjes en rimpels verminderd en krijgen de ogen een jeugdige uitstraling. De crème hydrateert de huid intensief en zorgt voor een frisse en stralende blik.

De unieke formule ontwikkeld door de laboratoires Mary Cohr bevat

  • het Cellulaire Age Immune complex : beschermt de Langerhans cellen die verantwoordelijk zijn voor het immuunsysteem van onze huid en de jeugdigheid ervan
  • Celleven concentraat : stimuleert de celvernieuwing en vermindert donkere vlekken
  • Dermochlorella (Groene algen extract) : werkt in op de microcirculatie om donkere kringen eb walletjes te verminderen
  • Extract van Rambutan bladeren : stimuleert de aanmaak van collageen en elastine om de oogleden te liften en steviger te maken
  • Extract van Alaria Esculenta : bevordert de levensduur van onze cellen
  • Eye Liss : verbetert de lymfedrainage en vermindert het opgezwollen effect

Inhoud

De Age Signes reverse eyes crème bevat 15 ml en is verpakt in een handig potje met draaidop. De formule is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten die de huid rondom de ogen intensief voeden en herstellen.

Gebruik

Breng ‘s ochtends en ‘s avonds een kleine hoeveelheid van de crème aan rondom de ogen en klop zachtjes in de huid met de vingertoppen. Vermijd contact met de ogen. De crème trekt snel in en kan gebruikt worden als basis voor make-up. Voor het beste resultaat adviseren wij om de crème regelmatig te gebruiken en te combineren met andere producten uit de Age Signes lijn van Mary Cohr. Ervaar zelf de kracht van deze crème en geniet van een jeugdige en stralende blik!

 

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.