Loading...

Mary Cohr Hydrosmose contour yeux

48,00

Omdat de gewone dag/nachtcrème qua textuur en samenstelling niet geschikt is voor de specifieke kenmerken van de oogcontouren (zeer delicate, dunne huid) heeft Mary Cohr het nieuwe oogserum ‘Hydrosmose contour yeux’ ontwikkeld. Dit serum gaat de eerste tekenen van ouderdom tegen, hydrateert de huid, vermindert fijne lijntjes, kraaienpootjes  en donkere kringen en zorgt voor het behoud van een jeugdige blik.

 

Merk

Koop & verdien 240 points!
Koop & verdien 240 points!

Omdat de gewone dag/nachtcrème qua textuur en samenstelling niet geschikt is voor de specifieke kenmerken van de oogcontouren (zeer delicate, dunne huid) heeft Mary Cohr het nieuwe oogserum ‘Hydrosmose contour yeux’ ontwikkeld.

Dit serum gaat de eerste tekenen van ouderdom tegen, hydrateert de huid, vermindert fijne lijntjes, kraaienpootjes  en donkere kringen en zorgt voor het behoud van een jeugdige blik.

Geschikt voor

Het oogserum Hydrosmose contour yeux van Mary Cohr is speciaal ontwikkeld voor de delicate en dunne huid rondom de ogen. Dit serum is geschikt voor mensen vanaf 20 jaar die de eerste tekenen van ouderdom willen bestrijden en hun jeugdige blik willen behouden.

Voordelen

Dit oogserum gaat de eerste tekenen van ouderdom tegen en vermindert fijne lijntjes, kraaienpootjes en donkere kringen rond de ogen. Het bevat het Hydrosmose complex met hyaluronzuur voor een sterke hydratatie, groene micro algen om te voorkomen dat micro adertjes verwijden en natuurlijke pigmenten voor een stralende teint.

Gebruik

‘s morgens en ‘s avonds na je huid te hebben gereinigd, doe je een kleine hoeveelheid serum op de toppen van je middelvingers. Begin bij de kraaienpootjes, strijk het bovenste ooglid glad en kom terug door het onderste ooglid glad te strijken (5 tot 6 keer). Vervolgens 3 cirkelvormige strijkbewegingen op de kraaienpootjes en eindigen met druk op de slapen. Eindig ten slotte door met je vingertoppen op de onderste oogleden te ‘pianoteren’.

Inhoud

15 ml

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.