Loading...

Ambra eau de soin parfumée Limited edition

62,00

AMBRA, het nieuwe geparfumeerde verzorgingswater van Mary Cohr speciaal voor de feestdagen in limited edition. Deze ‘eau de soin’ is meer dan alleen een parfum, het is een verzorgende spray verrijkt met vitaminen om je huid te verzorgen en beschermen. Hij bevat bovendien mooie glinsteringen voor een betoverend effect.

Merk

Koop & verdien 310 points!
Koop & verdien 310 points!

De heerlijke geur bestaat uit meerdere lagen :
In de topnoten start het parfum met frisse en florale toetsen die in evenwicht worden gebracht met een fijne rozengeur en de zachte geur van Neroli en een krachtige Fresia geur.

In het hart domineren de florale geuren met Jasmijn en Rozen gevolgd door noten van vanille en frambozen.

Vervolgens komt de musk en vanille fond : de basisnoten van sandelhout en witte muskus zorgen voor een fluweelzachte en warme geur die onweerstaanbaar is. De vanille en amber ten slotte maken het geheel compleet in een uniek parfum.

Met de limited edition AMBRA van Mary Cohr haal je een uniek en verleidelijk product in huis voor de feestdagen dat je zintuigen prikkelt en je huid verzorgt en laat glinsteren. Laat je betoveren door de heerlijke geur en ervaar de verzorgende eigenschappen van dit bijzondere ‘eau de soin’.

Inhoud:

100 ml

Gebruik:

1. Spuit in de hand en adem diep in om te genieten van de aromatische eigenschappen van de Eau de Soin.
2. Vervolgens royaal over het hele lichaam verstuiven en inwrijven.

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.