Loading...

Mesoestetic Age Element brightening cream

80,00

Maak kennis met de “Age Element brightening cream”, een nieuw product specifiek ontworpen voor de behandeling van pigmentvlekken en de eerste tekenen van veroudering. De krachtige antioxidanten vertragen vroegtijdige huidveroudering, revitaliseren de huid en zorgen voor een gehydrateerde en egalere uitstraling. Je huid straalt weer als nooit tevoren.

Uitverkocht

Uitverkocht

Nieuw. Crème specifiek voor de behandeling van pigmentatievlekken en die de eerste tekenen van veroudering tegen gaat. De antioxiderende werking vertraagt vroegtijdige veroudering, revitaliseert de huid en zorgt voor een meer gehydrateerd en egaal aanzien. Je huid straalt terug. Gebruik: twee keer per dag, ‘s morgens en ‘s avonds aanbrengen op je gereinigde, droge huid van gezicht, hals en decolleté. Gelijkmatig verdelen en dan zachtjes inmasseren tot het volledig is opgenomen. Voor een nog sterker effect kan je hiervoor enkele druppels van het Age Element brightening serum aanbrengen en inmasseren.

Voordelen:

Deze crème dient als dag- en nachtcrème in één, geschikt voor het gezicht en de hals. De lichte textuur wordt snel door de huid opgenomen.

Actieve ingrediënten: Niacinamide pakt vochtverlies aan en brengt de huid in balans, Trisaccharide-FG versterkt het herstel van de huid en bevordert de aanmaak van collageen, Sclareolide pakt de pigmentproductie aan, Vitamine C werkt als antioxidant, en het Meso Epigen Systeem, gepatenteerd door Mesoestetic, draagt bij aan het verbeteren van de huidconditie.

Geschikt voor:

Geschikt voor oppervlakkige pigmentvlekken, een doffe huid en de eerste tekenen van veroudering. Ook geschikt voor huiden die blootgesteld zijn aan UV-straling, blauw licht en vervuiling, evenals gestreste huiden.

Inhoud:

75ml

Gebruik:

Breng tweemaal daags, ‘s ochtends en ‘s avonds, aan op een gereinigde, droge huid van het gezicht, de hals en het decolleté. Masseer zachtjes in tot volledige absorptie. Voor een nog beter resultaat kun je enkele druppels van het Age Element brightening serum aanbrengen en inmasseren.

Reinig de huid met je favoriete cleanser van Mesoestetic. Breng daarna je Mesoestetic serum aan en vervolg met de AGE Element Brightening Cream voor optimaal resultaat.

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.