Loading...

Mary Cohr Crème hydrosmose

73,00

De crème Hydrosmose is een verzorgende crème die de huidcellen uren lang een non-stop hydratatie geeft door de werking van “osmose”. Vocht wordt de huid ingebracht voor een langdurige hydratatie dankzij het aquasmose proces.

Droogterimpeltjes verminderen doordat ze terug worden gevuld. De huid voelt zacht en soepel aan en blijft dat ook gedurende de hele dag.

Merk

Koop & verdien 365 points!
Koop & verdien 365 points!

Ontdek de Crème Hydrosmose, een verzorgende crème die je huid langdurig hydrateert dankzij de unieke werking van “osmose”. Deze crème brengt vocht in de huid en zorgt voor een non-stop hydratatie gedurende uren. Droogterimpeltjes worden verminderd doordat ze worden opgevuld en de huid voelt zacht en soepel aan, de hele dag lang.

De Crème Hydrosmose is geschikt voor alle leeftijden en speciaal ontwikkeld voor mensen met een droge of vochtarme huid. Het aquasmose proces zorgt ervoor dat vocht diep in de huid wordt ingebracht, waardoor de hydratatie langdurig behouden blijft. Je huid wordt intens gevoed en gehydrateerd, waardoor ze er gezond en stralend uitziet.

Ervaar de kracht van hydratatie met de Crème Hydrosmose en geef je huid de verzorging die ze verdient.

Geschikt voor

De Crème Hydrosmose is geschikt voor alle leeftijden en speciaal ontwikkeld voor mensen met een droge of vochtarme huid

Inhoud:

50 ml

Gebruik:

Deze crème is eenvoudig in gebruik. Breng een kleine hoeveelheid aan op een gereinigde huid en masseer zachtjes in. Gebruik de Crème Hydrosmose ‘s ochtends en ‘s avonds voor een optimaal resultaat. Geniet van een gehydrateerde, zachte en soepele huid, de hele dag door.

 

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.