Loading...

Crème teintée gekleurde dagcrème 01

44,00

Skin beauty is de nieuwe gekleurde dagcrème van Masters Colors. Hydrateert en verheldert de teint. Zeer naturelle kleuren. Fijne textuur.

Koop & verdien 220 points!
Koop & verdien 220 points!

De Crème Teintée Gekleurde Dagcrème 01 is een veelzijdig product dat zowel als dagcrème en als een subtiele foundation kan worden gebruikt. Deze gekleurde dagcrème is geschikt voor alle leeftijden en biedt hydratatie en een verhelderende werking voor de teint. Het resultaat is een natuurlijke en stralende uitstraling.

De crème heeft een fijne textuur die gemakkelijk aan te brengen en te blenden is. Het geeft een lichte dekking en egaliseert de huidskleur op een natuurlijke manier. Voor mensen jonger dan 35 jaar kan de Crème Teintée zelfstandig als dagcrème worden gebruikt. Voor mensen ouder dan 35 jaar kan het worden aangebracht bovenop hun gebruikelijke dagcrème, zoals bijvoorbeeld de IHC crème, voor extra hydratatie en verzorging.

De Crème Teintée Gekleurde Dagcrème is verkrijgbaar in twee tinten: 01 voor een bleke huid en 02 voor een licht gebruinde huid. Kies de kleur die het beste past bij jouw huidskleur voor een natuurlijk resultaat.

Geschikt voor:

De Crème Teintée Gekleurde Dagcrème is geschikt voor alle huidtypen en leeftijden. Het biedt hydratatie en een subtiele dekking voor een natuurlijke teint.

Inhoud:

De Crème Teintée Gekleurde Dagcrème wordt geleverd in een verpakking van 30 ml, zodat je lang kunt genieten van dit veelzijdige product.

Gebruik:

Breng de Crème Teintée aan op een gereinigde huid en verdeel gelijkmatig over het gezicht met je vingertoppen, een kwast of een sponsje. Begin in het midden van het gezicht en werk naar buiten toe. Blend de crème goed in voor een gelijkmatige dekking. Gebruik de gekleurde dagcrème alleen of bovenop je gebruikelijke dagcrème, afhankelijk van je leeftijd en behoeften.

Ontdek de voordelen van de Crème Teintée Gekleurde Dagcrème 01 en geniet van een natuurlijke en stralende teint voor elke dag.

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.