Loading...

Mary Cohr Hydrosmose homme

47,00

De Hydrosmose Homme een vochtinbrengende crème, helpt de ongemakken te bestrijden, die veroorzaakt worden door een gebrek aan hydratatie. De crème geeft een gevoel van frisheid en brengt onmiddellijk comfort. De huid wordt intens en duurzaam gehydrateerd, wordt soepeler en tekenen van vermoeidheid vervagen.

Merk

Koop & verdien 235 points!
Koop & verdien 235 points!

Hydrosmose homme, een vochtinbrengende crème

De huid van een man is anders dan die van een vrouw. De huid van de man produceert meer talg, is dikker en heeft een andere structuur.
Of hij zich nu dagelijks scheert of liever een baard laat groeien, hij ervaart regelmatig irritatie en een branderig gevoel. Daarvoor ontwikkelde Mary Cohr de Hydrosmose Homme, de cellulaire hydraterende crème speciaal aangepast aan de behoeften van de mannenhuid.

Hij bevat het unieke Hydrosmose-complex, verrijkt met Hyaluronzuur. Dit werkt als een echte biologische spons, slaat vocht op en herstelt het op celniveau. Bevat ook Aloë Vera-extract dat van nature rijk is aan suikers die een film vormen op het huidoppervlak, wat vochtverlies beperkt.

Verder bevat de crème ook nog :
-Matterende poeders die helpen om de glans te verminderen die wordt veroorzaakt door overtollig talg
-Ginseng-extract dat de huid versterkt en regenereert
-Allantoïne dat de huid kalmeert en een aangenaam zacht gevoel geeftDe Hydrosmose Homme helpt de ongemakken te bestrijden, die veroorzaakt worden door een gebrek aan hydratatie. De crème geeft een gevoel van frisheid en brengt onmiddellijk comfort. De huid wordt intens en duurzaam gehydrateerd, wordt soepeler en tekenen van vermoeidheid vervagen.

Geschikt voor:

Mannen

Inhoud:

50 ml

Gebruik:

‘s Avonds en ‘s morgens op het hele gezicht en hals aanbrengen

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.