Loading...

Mary Cohr Hydrosmose “riche”

77,00

Cellulaire hydratatie en voeding met de nieuwe Hydrosmose ‘riche’ dag- en nachtcrème van Mary Cohr. Deze dag- en nachtcrème met mangoboter houdt de huid 24/7 gehydrateerd en geeft ook voeding waardoor je er stralend uit ziet.

Inhoud 50 ml

 

Merk

Koop & verdien 385 points!
Koop & verdien 385 points!

Deze crème werkt op basis van cellulaire hydratatie en cellulaire voeding.

Daar waar gewone crèmes slechts 10% van de opperhuid hydrateren, hydrateert de Hydrosmose ‘riche’ crème ook de cellen die 90% van het volume van de opperhuid vormen. Door middel van osmose wordt water rechtstreeks naar de cellen gebracht via het Hydrosmose® Complex. Hun structuur ligt zeer dicht bij die van de celmembranen, waardoor ze ermee versmelten en de werkstoffen vrijkomen wat zorgt voor een sterke hydratatie.

Daarnaast zorgt de Hydrosmose ‘riche’ ook voor cellulaire voeding door lipiden rechtstreeks naar de cellen te brengen. De Mary Cohr onderzoekers hebben een formule uitgewerkt met een kostbaar actief ingrediënt uit de plantenwereld, waarvan de samenstelling sterk lijkt op talg dat door onze talgklieren geproduceerd wordt.

Bevat mangoboter dat rijk is aan vetzuren zoals stearinezuur (verzacht), oliezuur omega-9 (voedt, herstelt en heelt) en palmitinezuur (barrière).

Voordelen van de Hydrosmose “riche”

Met deze crème wordt je huid:

  • langdurig gehydrateerd en voelt die soepel en comfortabel aan
  • beter beschermd tegen externe agressies zoals vervuiling. De barrièrefunctie van je huid wordt hersteld.
  • opnieuw stralend en gezond

Bevat naast het Hydromose® complex ook mangoboter.

Geschikt voor

Geschikt voor alle huidtypes.

Inhoud

50 ml

Gebruik

‘s morgens en s’avonds op het gelaat aanbrengen na je gebruikelijke reiniging. Werkt nog beter in combinatie met een serum of de Essence Vitale Universelle.

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.