Loading...

Mary Cohr Age Lift

80,00

De nieuwe roller ontwikkeld door de laboratoires Mary Cohr tegen rimpels en fijne lijntjes. Hij heeft een dubbele werking : mechanisch en fysiologisch.

Mechanisch : Dankzij de werking van het metalen bolletje, worden de verschillende huidlagen gemasseerd en wordt elke rimpel afzonderlijk behandeld. Met deze dagelijkse massage wordt de huid beter te “verdeeld” en het huidreliëf geegaliseert, de rimpelplooien verminderen, microspanningen in de oppervlakkige spieren verminderen zodat nieuwe rimpeltjes – veroorzaakt door gespannen gelaatstrekken- voorkomen worden.

Fysiologisch :

Een opspannend effect :

  • de 3e generatie collageen helpt de natuurlijke collageensynthese te stimuleren voor een zichtbaar, langdurig effect.
  • Actilift : vormt een opspannende film aan de huidoppervlakte. Bij het opdrogen wordt deze film strakker en de huid wordt gladder. Helpt uitdroging van de huid door verdamping tegen te gaan.

Een volume effect :

  • Ultra opvullende bolletjes : gedehydrateerde microsferen hyaluronzuur en konjac glucomannan. Ze absorberen water van de huid en zwellen op als sponzen.
    Door water te absorberen, vullen deze bolletjes rimpels op en maken ze deze voller voor een sneller anti-ageing effect.

Inhoud : 10 ml

Gebruik : Breng het product in een strijkbeweging aan op de rimpellijn (heen-en-weer). Masseer met het bolletje door loodrechte bewegingen uit te voeren
op de rimpel (heen-en-weer). Masseer met het bolletje door cirkelvormige bewegingen uit te voeren langs en op de rimpel (heen-en-weer). Masseer het overtollige product in met de vingertoppen voordat u verder gaat met de volgende rimpel.

 

 

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.