Loading...

Mary Cohr Soft Peeling

79,00

Mary Cohr lanceert een nieuwe crème met een progressief peeling effect om je huid te zuiveren en terug te laten stralen. Deze crème is ideaal bij een doffe, vermoeide teint. Bij een oneffen huid, verwijde poriën, gedehydrateerde of droge zones, rimpeltjes en bruine vlekken; kortom, telkens wanneer je huid zijn uitstraling heeft verloren.

De Soft Peeling is een verzorgingscrème voor dagelijks gebruik die de huid vernieuwt door die te exfoliëren en te regenereren (op basis van het Peel’ Effect Complex) en ook te voeden en te beschermen. Het resultaat na 1 maand is een zachte, gladde en egale huid met een fijne textuur en met minder rimpeltjes en een mooie uitstraling.

Gebruik : Dagelijks, ‘s ochtends en ‘s avonds aanbrengen over het hele gelaat waarbij je de oogcontouren vermijdt.

Inhoud 50ml

Merk

Koop & verdien 395 points!
Koop & verdien 395 points!

Hoofdbestanddelen
EXFOLIËREN EN REGENEREREN met het Peel’Effect Complex :
-Glucono-delta-lacton (PHA(2) van natuurlijke oorsprong): exfolieert op een zachte manier het huidoppervlak, waardoor die egaal en glad wordt. Versterkt de vochtbarrière.
-Fytinezuur (afkomstig van rijstkorrels): dringt dieper in om het natuurlijke afschilferingsproces van de huid te versterken. Bevordert de celvernieuwing en de collageenproductie. Depigmenterend actief ingrediënt, die bruine vlekken vermindert en pigmentatie regelt.
-Cactusvijg extract: krachtige anti-ageing dankzij het uitzonderlijke vitamine E gehalte, dat de tekenen van veroudering bestrijdt. Bevat omega-6, dat de regeneratie van de huid bevordert.

VOEDEN EN BESCHERMEN met :
-Liposkin (plantaardige boter, gewonnen uit de vrucht van de palmboom): bekend om zijn verzachtende, versoepelende en lipidenherstellende eigenschappen.
-Complex van plantaardige wassen (Jojoba, Mimosa en Zonnebloem): voedt de huid en biedt comfort door de hydrolipidenfilm te herstellen.

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.