Loading...

Mesoprotech water anti-aging veil SPF50+

47,00

Mesoprotech Water Veil is een ultralichte hydraterende emulsie voor het gelaat met een zeer hoge beschermingsfactor SPF50+. Mesoprotech Light Water Veil bevat hyaluronzuur om de natuurlijke hydratatie van de huid en de elasticiteit en stevigheid van het weefsel te verbeteren en te behouden.  De frisse, onmiddellijk absorberende textuur vormt een onzichtbare beschermende film op de huid.

Geschikt voor een normale tot gemengde en vette huid. Niet comedogeen, waterbestendig.

Breng het product op je gelaat aan 30min voor het zonnebaden en herhaal dit elke 2 tot 3 uur, alsook nadat je uit het gezwommen hebt of veel getransipreerd. Vermijd contact met de ogen.

Inhoud 50 ml

Koop & verdien 235 points!
Koop & verdien 235 points!

Mesoestetic® ontwikkelde een nieuwe gepatenteerde technologie voor de zonnelijn: PHOTON. Een technologie die wordt geactiveerd door zonnestraling, die de beschermende werking verhoogt en celschade herstelt om de huid te beschermen tegen blootstelling aan de zon.

PHOTON herstelt en neutraliseert de schade die wordt veroorzaakt door zonnestraling. Ons lichaam heeft een natuurlijk afweersysteem tegen zonneschade maar het herstellend vermogen hiervan is echter beperkt. Het nieuwe Mesoprotech® gamma bevat fotolyase, een enzym dat wordt geactiveerd met zichtbaar licht en dat het beschadigde DNA onmiddellijk herstelt. Het bevat ook mycosporinen, die UV-straling absorberen en bijdragen aan de neutralisatie van vrije radicalen met een krachtige antioxidantwerking. De zonneproducten hebben een anti-verouderende werking en verbeteren de elasticiteit en stevigheid van de huid en blijven langdurig werken tot uren na blootstelling aan de zon.

Om de impact op het milieu te minimaliseren werden duurzame, gemakkelijk te recycleren verpakkingen gebruikt en respecteren de formules mariene organismen.

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.