Loading...

Youth influx – anti-aging concentraat

158,00

Dit nieuw anti-aging concentraat van Mary Cohr maakt je huid terug jong. Recent wetenschappelijk inzicht toont een direct verband tussen het triggeren van de zenuwvezels in de huid en de kwaliteit en conditie van onze huid. Met het ouder worden, vermindert de zenuwvezelactiviteit in onze huid waardoor de celvernieuwing vertraagt en onze huidconditie achteruit gaat. Er ontstaan verslappingen, fijne lijntjes en rimpeltjes en we zien er minder goed uit. Het Youth Inlfux concentraat werkt direct in op de zenuwvezels zodat de celvernieuwing terug geactiveerd wordt. Reeds na 6 dagen is de opperhuid 6,4% dikker geworden, zijn de rimpeltjes en fijne lijntjes merkelijk minder diep en krijg je terug een stralende en jeugdige éclat.

 

Bevat Infludermine, celleven concentraat en hyaluronzuur

Merk

Koop & verdien 790 points!
Koop & verdien 790 points!

Dit concentraat is geschikt voor alle vrouwen die een snel en doeltreffend serum zoeken om hun huidconditie te verbeteren. Anders dan bij een serum dat enkel op één specifiek aspect inwerkt zoals rimpeltjes of bruine vlekjes, werkt dit concentraat in op de algehele conditie van onze huid en verbetert die merkelijk.

 

Hoofdbestanddelen :

  • Infludermine : is een nieuw actief van natuurlijke oorsprong dat de werking van de huid zenuwvezels herstelt zodat de celvernieuwing terug op gang komt en onze huid er meteen jonger begint uit te zien
  • Celleven concentraat : zorgt voor de celregeneratie waardoor je huid haar jeugdigheid terugwint
  • Hyaluronzuur : stimuleert de natuurlijke hydratatie van de huid en verbetert en behoudt de elasticiteit en stevigheid van het weefsel

Geschikt voor

Alle huidtypes

Inhoud:

30 ml

Gebruik:

na het reinigen van de huid ‘s ochtends en ‘s avonds op het hele gelaat aanbrengen alvorens je je dag-/nachtcrème aanbrengt. Te gebruiken in een kuur van 2 maanden vanaf de eerste tekenen  van ouderdom (fijne lijntjes, rimpeltjes,..). Vermijd de zone rond de ogen.

 

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.