Loading...

Eau démaquillante micellaire douceur reinigingswater

28,00

Dit reinigingswater met de subtiele geur van bloemen zuivert de huid en verwijdert sporen van make-up dankzij de micellaire formule. Je gebruikt het tweemaal daags met een wattenschijfje, zowel voor gelaat als ogen.
Het product hoeft niet te worden afgespoeld en laat de huid zacht en schoon achter.

Merk

Koop & verdien 140 points!
Koop & verdien 140 points!

Dit reinigingswater met de subtiele geur van bloemen zuivert de huid en verwijdert sporen van make-up dankzij de micellaire formule.

Het product hoeft niet te worden afgespoeld en laat de huid zacht en schoon achter.

Eau Démaquillante Micellaire Douceur Reinigingswater is een zacht reinigingswater dat speciaal is ontwikkeld om de huid te zuiveren en make-up te verwijderen met behulp van de micellaire formule. Met de subtiele geur van bloemen, in het bijzonder kersenbloesem, is dit reinigingswater ideaal voor de drukbezette vrouw die op zoek is naar een snelle en effectieve reinigingsroutine.

Geschikt voor:

Dit reinigingswater is geschikt voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid. Het kan worden gebruikt voor zowel het gezicht als de ogen, waardoor het een veelzijdig product is in je dagelijkse reinigingsroutine.

Inhoud:

200 ml

Zodat je er langdurig gebruik van kunt maken en je huid dagelijks kunt reinigen en verfrissen.

Gebruik:

Breng een kleine hoeveelheid reinigingswater aan op een wattenschijfje en veeg hiermee zachtjes over het gezicht en de ogen. Herhaal dit indien nodig totdat alle make-up en onzuiverheden volledig zijn verwijderd. Er is geen naspoelen nodig. Het reinigingswater laat de huid zacht, schoon en verfrist achter.

Ontdek de kracht van Eau Démaquillante Micellaire Douceur Reinigingswater en geniet van een snelle en effectieve reiniging zonder gedoe. Ervaar de zachte geur van bloemen en ervaar hoe dit reinigingswater je huid zuivert en verfrist, waardoor je een stralende en gezonde huid behoudt.

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.