Loading...

Phytoxygène masker

35,00

Het phytoxygène zuiverend masker helpt om de huid sterk te reinigen en te ontgiften. Het verbetert ook het celmetabolisme en de zuurstofvoorziening.

Dit masker bevat groene klei die helpt om gifstoffen en vervuiling te verwijderen en om de huid te zuiveren. Fytinezuur : om zware metalen die de huid vervuilen op te vangen en te verwijderen. Witte Malrove extract om de natuurlijke afweer van de huid te stimuleren en om deze te ontgiften en te beschermen tegen externe agressies. Pro-Oxygeen  om de celademhaling te bevorderen en om het cellulaire metabolisme te stimuleren.

Zeer geschikt als onderdeel van een phytoxygène kuur in combinatie met de reinigende mousse en de hydraterende crème 2X per jaar bv bij het wisselen van de seizoenen, maar kan ook als onderdeel van de normale reinigingsroutine 1x per week. Geschikt voor alle huidtypes.

 

Bevat voor 95% natuurlijke ingrediënten en is verpakt in ecologisch verantwoorde verpakkingen met aandacht voor het milieu (gerecycleerd of recycleerbare plastic, geen cellofaan meer, geen papieren bijsluiter maar een QR-code).

Inhoud 50 ml

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.