Loading...

Mary Cohr Phytoxygène masker

40,00

Het phytoxygène zuiverend masker helpt om de huid sterk te reinigen en te ontgiften. Het verbetert ook het celmetabolisme en de zuurstofvoorziening. Zeer geschikt als onderdeel van een phytoxygène kuur in combinatie met de reinigende mousse en de hydraterende crème 2X per jaar bv bij het wisselen van de seizoenen, maar kan ook als onderdeel van de normale reinigingsroutine 2x per week. Geschikt voor alle huidtypes.

 

Inhoud 50 ml

Merk

Koop & verdien 200 points!
Koop & verdien 200 points!

De Phytoxygène lijn van Mary Cohr bestaat voor 95% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Alle producten zijn erop gericht om je huid een detox te geven en die terug extra zuurstof te laten opnemen en te hydrateren. Ze beschermen je huid tegen externe agressies zoals vervuiling door uitlaatgassen, sigarettenrook, fijn stof etc. die je huid dof maken. Je huid wordt terug zacht en glad met een fijne textuur en je krijgt een mooie glow. 

Geschikt voor

Geschikt voor alle huidtypes. De producten bevatten geen kleurstoffen en zitten in ecologisch verantwoorde verpakkingen.

De Phytoxygène Masker

Dit masker bevat groene klei die helpt om gifstoffen en vervuiling te verwijderen en om de huid te zuiveren. Fytinezuur : om zware metalen die de huid vervuilen op te vangen en te verwijderen. Witte Malrove extract om de natuurlijke afweer van de huid te stimuleren en om deze te ontgiften en te beschermen tegen externe agressies. Pro-Oxygeen om de celademhaling te bevorderen en om het cellulaire metabolisme te stimuleren.

Inhoud

50 ml

Gebruik

Voor optimaal gebruik: 2x per week.

  • Breng een dunne laag van het masker aan op je gezicht en hals
  • Laat 10 minuten inwerken
  • Daarna met water afspoelen

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.