Loading...

Mary Cohr New Cell Serum

64,00

Met de New Cell Serum verwijderen we de dode cellen die de huid verstikken en de teint dof maken. Dit nieuwe serum zorgt voor een versnelling van de celdeling waardoor dode cellen sneller vervangen worden door jongere cellen.

Merk

Koop & verdien 320 points!
Koop & verdien 320 points!

New Cell Serum – Verfris je teint en vernieuw je huid met dit krachtige serum!

Heb je last van een grauwe en grijze teint? Voelt je huid vermoeid aan? Dat kan te wijten zijn aan de ophoping van dode huidcellen aan het huidoppervlak. Maar maak je geen zorgen, met het New Cell Serum kunnen we deze dode cellen verwijderen die je huid verstikken en je teint dof maken. Dit innovatieve serum versnelt de celdeling, waardoor dode cellen sneller worden vervangen door jongere cellen.

Het New Cell Serum bevat krachtige ingrediënten, zoals vitamine C en hyaluronzuur, om je huid te transformeren. Het heeft een dubbel effect dat je teint verlicht en je huid vernieuwt. Dankzij de “Pink Reflect” parelmoer pigmenten geeft het serum je huid een stralende gloed, terwijl het ook dode huidcellen exfolieert. Bovendien helpt het serum rimpeltjes en pigmentvlekken te verminderen, waardoor je huid gladder en egaler wordt.

Het resultaat? Een frisse en stralende teint, en een huid die er gladder en egaler uitziet. Met het New Cell Serum herstel je de natuurlijke schoonheid van je huid en geef je haar een boost van jeugdigheid.

Geschikt voor

Dit serum is geschikt voor alle huidtypes, zodat iedereen kan genieten van de voordelen ervan. Het is speciaal ontwikkeld om ‘s ochtends vóór je dagcrème te worden gebruikt, zodat je de hele dag kunt profiteren van de verfrissende en vernieuwende werking ervan.

Inhoud

Het New Cell Serum wordt geleverd in een flesje van 50 ml, zodat je langdurig van dit krachtige serum kunt genieten.

 

Voeg het New Cell Serum toe aan je dagelijkse huidverzorgingsroutine en ontdek de transformatie die het kan bieden. Geef je huid een jeugdige uitstraling, een stralende teint en een gezonde gloed met dit fantastische serum. Laat je huid weer stralen en voel je zelfverzekerd en prachtig, elke dag opnieuw!

 

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.