Loading...

Mary Cohr Nutri Repair Serum

65,00

Herstellend serum. Aangewezen bij een droge, trekkerige huid, scheurtjes, eczeem. Voedt en hydrateert de huid. Herstelt en normaliseert.

Merk

Koop & verdien 325 points!
Koop & verdien 325 points!

Nutri Repair Serum – Herstel en voed je huid met dit intensieve serum!

Heb je last van een droge, trekkerige huid? Merk je scheurtjes of eczeem op? Dan is het Nutri Repair Serum precies wat je nodig hebt. Dit serum is speciaal ontwikkeld om een droge huid intensief te voeden, te hydrateren en te herstellen. Het biedt verlichting en normaliseert de huid, zodat je weer kunt genieten van een gezonde en stralende teint.

Het Nutri Repair Serum bevat hoogwaardige ingrediënten die gericht zijn op het voeden en hydrateren van de huid. Het bevat liposkin en jojoba-olie, die diep in de huid doordringen om droogheid tegen te gaan en de huid te verzachten. Daarnaast bevat het serum abrikozenpitolie, die bekend staat om zijn herstellende eigenschappen. Maar wat dit serum echt uniek maakt, is het Mary Cohr ‘Hydrosmose complex’. Dit complex zorgt voor diepe hydratatie, waardoor je huid optimaal gevoed en gehydrateerd wordt.

Gebruik:

Om de beste resultaten te behalen, gebruik je het Nutri Repair Serum onder je dag- en nachtcrème. Breng het serum ‘s ochtends en ‘s avonds aan op een gereinigde huid. Masseer het zachtjes in met je vingertoppen, zodat het goed kan worden opgenomen. Het serum werkt als een intensieve behandeling die je huid direct voedt en hydrateert, waardoor je een zichtbaar verschil zult ervaren.

Wil je nog betere resultaten behalen? Combineer dan het Nutri Repair Serum met het nieuwe Masque Réparateur Instantané en de crème Réparatrice Instantanée. Deze producten vullen elkaar perfect aan en versterken de werking van het serum, waardoor je huid intensief wordt hersteld en gevoed.

Inhoud

Het Nutri Repair Serum wordt geleverd in een flesje van 30 ml, zodat je langdurig van de voordelen kunt genieten. Voeg dit serum toe aan je dagelijkse huidverzorgingsroutine en geef je huid de liefdevolle verzorging die het verdient. Herstel en voed je huid, en geniet van een stralende en gezonde teint.

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.