Loading...

Authentic Beauty Concept Hydrate intense treatment

40,50

Het meest intensieve masker in de Authentic Beauty Concept range. Speciaal aanbevolen voor normaal tot dik haar, gekruld tot coily, normaal tot gekleurd haar. Dit masker hydrateert diep en verhoogt de handelbaarheid van het haar,  terwijl het de natuurlijke glans verbetert voor een zijdezacht gevoel.

Gebruik : was je haar, daarna op handdoek droog haar aanbrengen en een 10 tal minuten laten inwerken – focus hierbij vooral op de lengtes en de puntjes. Vervolgens goed uitspoelen.

Inhoud 200 ml

Hoofdingrediënten :

  • Murumuru Butter : gekend voor zijn hydraterende eigenschappen. Hydratatie is zeer belangrijk bij krullend haar aangezien dit van nature droog is. Een
    haar dat niet voldoende gehydrateerd is, kan veel frizz bevatten. Murumuru butter houdt het vocht in het haar vast en de sluit haarschubben af
    waardoor het haar zacht en gehydrateerd is. (dankzij lauric acid/ laurinezuur). Het is een natuurlijke bescherming tegen zon, hitte en andere externe factoren.
  • Lijnzaad olie :  helpt het vochtgehalte te verhogen. Bevat veel Omega-3 wat helpt het haar te versterken. Vitamine E, B1, B2, B6, en biotine staan bekend om hun haarversterkende eigenschappen om de elasticiteit van het haar te verbeteren. Verzorgt het haar en voorkomt afbreken en gespleten punten. Houdt vocht vast en zorgt voor zacht haar.

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.