Loading...

Authentic Beauty Concept vegan haarborstel

31,00

De vegan haarborstel van Authentic Beauty Concept ligt zeer goed in hand en is van hoge kwaliteit.  Hij is vervaardigd uit beukenhout en nylon borstelharen voor een optimaal effect. Deze borstel is ontworpen voor halflang tot lang haar en zorgt voor glanzend en mooi ontward haar.

Maak kennis met de Authentic Beauty Concept vegan haarborstel, de ultieme tool voor prachtig haar. Deze borstel, gemaakt van hoogwaardig beukenhout en nylon borstelharen, biedt een optimale haarverzorging. Speciaal ontworpen voor halflang tot lang haar, zorgt deze borstel voor glanzend en moeiteloos ontward haar.

Deze ergonomisch ontworpen borstel biedt ongeëvenaard comfort en is de favoriet van stylisten. De mix van natuurlijke en nylon borstelharen zorgt voor een perfecte balans tussen stimulatie en ontwarring. Bovendien is de borstel hittebestendig tot 100⁰C, waardoor het een onmisbaar item is in elke stylistentas.

Kies voor deze vegan haarborstel van Authentic Beauty Concept en ervaar de perfecte combinatie van kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Geef jouw haar de aandacht die het verdient en geniet van moeiteloos en stralend haar, elke dag opnieuw.

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.