Loading...

Endermoslim body shaping gel

60,00

Ontdek de nieuwe body shaping gel van LPG Systems, verrijkt met het exclusieve LPG® complex en 3 innovatieve actieve bestanddelen: Plankton, Bergamot & Kattenstaart. Deze unieke gel stimuleert de vetafvoer en beperkt de opslag ervan, terwijl het een merkbaar licht gevoel geeft en de huid zichtbaar gladder maakt. Geniet van een slanker figuur en fraai gevormde billen met deze body shaping gel, die een lichte geltextuur heeft. Wil je liever een romige crème? Dan is er ook de lipo body shaping crème, die snel in de huid dringt. Ontdek jouw ideale oplossing voor een prachtig gevormd lichaam.

 

Nieuwe body shaping gel van LPG Systems op basis van het exclusieve LPG® complex en 3 innovatieve actieve bestanddelen Plankton, Bergamot & Kattenstaart. Deze gel stimuleert de afvoer van vet en beperkt de opslag ervan. Geeft een merkbaar licht gevoel en maakt de huid zichtbaar gladder. Je krijgt een slanker figuur en fraai gevormde billen.

De body shaping gel heeft een lichte gel textuur. Bestaat ook als  lipo body shaping crème : een romige crème die snel in de huid dringt.

Geschikt voor

Alle huidtypes

Inhoud:

200 ml

Gebruik:

Te gebruiken ‘s ochtends en/of ‘s avonds : Het product verwarmen tussen de handen en al knedend aanbrengen op de te behandelen zones (taille, buik, billen, dijen).

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.