Loading...

Endermoslim body shaping crème

60,00

Ontdek de nieuwe body shaping crème van LPG Systems, verrijkt met het exclusieve LPG® complex en 3 innovatieve actieve bestanddelen: Plankton, Bergamot & Kattenstaart. Deze unieke crème stimuleert de vetafvoer en beperkt de opslag ervan, terwijl het een merkbaar licht gevoel geeft en de huid zichtbaar gladder maakt. Geniet van een slanker figuur en fraai gevormde billen met deze romige body shaping crème. Wil je liever een frisse gel? Dan is er ook de lipo body shaping gel, die snel in de huid dringt. Ontdek jouw ideale oplossing voor een prachtig gevormd lichaam.

 

Koop & verdien 300 points!
Koop & verdien 300 points!

Nieuwe body shaping crème van LPG Systems op basis van het exclusieve LPG® complex en 3 innovatieve actieve bestanddelen Plankton, Bergamot & Kattenstaart. Deze crème stimuleert de afvoer van vet en beperkt de opslag ervan. Geeft een merkbaar licht gevoel en maakt de huid zichtbaar gladder. Je krijgt een slanker figuur en fraai gevormde billen.

De body shaping crème heeft een romige textuur. Bestaat ook als  lipo body shaping gel : een frisse gel die snel in de huid dringt.

Geschikt voor

Alle huidtypes

Inhoud:

200 ml

Gebruik:

Te gebruiken ‘s ochtends en/of ‘s avonds : Het product verwarmen tussen de handen en al knedend aanbrengen op de te behandelen zones (taille, buik, billen, dijen).

 

 

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.