Loading...

Stop peau d’orange

48,00

Stop peau d’orange van LPG: Effectieve oplossing tegen cellulite. Deze pakt alle factoren aan die zorgen voor cellulite en heeft zowel dag- als nachtformules die samenwerken voor een effectieve behandeling gedurende de hele dag. Overdag stimuleert de formule de vetverbranding, terwijl ‘s nachts vetophopingen worden voorkomen en de afgifte van vetten door de lever wordt vergemakkelijkt. Hierdoor wordt de opslag van vetten verminderd en vindt er een natuurlijke drainage plaats, wat niet alleen cellulite, maar ook vermoeidheid vermindert. De synergetische werking van de dag- en nachtformules zorgt voor een gerichte en effectieve aanpak van cellulite.

Koop & verdien 240 points!
Koop & verdien 240 points!

Pakt alle factoren aan die zorgen voor cellulitis/sinaasappelhuiden. De dag- en nachtformules hebben een synergetische werking om gedurende de hele dag een doelgerichte behandeling mogelijk te maken. Overdag wordt de vetverbranding gestimuleerd. ’s Nachts wordt de ophoping van vet voorkomen en vergemakkelijkt de vetvoorraadafgifte door de lever. Dit werkt samen om de opslag van vetten te verminderen en natuurlijk te draineren. Hierdoor wordt cellulitis, maar ook vermoeidheid verminderd.

Stop Peau d’orange jour & nuit Express 14 dagen– is als kuur een perfecte aanvulling voor je LPG endermologie lichaamsbehandeling(en).

Voordelen

Het gebruik van Stop peau d’orange van LPG heeft verschillende voordelen.
-verzacht verharde weefsel
-draineert overtollig water
-stimuleert het metabolisme
-verkleint de omvang van de vetcellen

Inhoud

14 dag sticks van 3g en 14 nacht sticks van 3g

Gebruik

Voor het beste resultaat breng je Stop peau d’orange van LPG 14 dagen lang, ‘s morgens en ‘s avonds een stick mengen met wat water en dan opdrinken.

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.