Loading...

Mary Cohr Nouvelle Jeunesse Soleil Corps SPF50+

53,00

De Nouvelle Jeunesse Soleil SPF50+ bodymelk combineert zonnebescherming met anti-ageing eigenschappen. Hij bevat celleven concentraat die zorgt voor de celregeneratie waardoor je huid haar jeugdigheid terugwint. Deze melk heeft een frisse geur en een niet plakkerige textuur en zorgt voor een zeer hoge bescherming tegen UV-A, UV-B, infrarood en blauw licht.

Merk

Koop & verdien 265 points!
Koop & verdien 265 points!

Naast de zeer hoge bescherming stimuleert deze crème de cellulaire functies voor een gladdere, stevigere en stralende huid. Rimpeltjes verminderen en de huid herwint haar tonus en ziet er gladder en jonger uit. Met het unieke celleven concentraat: samengesteld uit elementen die essentieel zijn voor het leven van de cellen (essentiële aminozuren, vitaminen, biologische werkstoffen, minerale zouten). Draagt bij aan de celregeneratie voor een zichtbaar jeugdigere huid.

Bevat ook :

  • Argan olie die de huid voedt en de barrière versterkt.
  • Skinprotect : sterke antioxidant die de schadelijke effecten van UV-A, UV-B, infrarood en blauw licht neutraliseert.
  • Photocalm : verzacht en hydrateert de huid.

Geschikt voor

Alle huidtypes

Inhoud:

150 ml

Gebruik:

De melk genereus aanbrengen vooraleer je gaat zonnen. Regelmatig opnieuw aanbrengen voor een optimale bescherming, zeker na overvloedig zweten, zwemmen of wanneer je je afdroogt met een handdoek. Vermijd contact met de ogen.

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.