Loading...

Mary Cohr Firm tonic body oil

53,00

We zijn gewend om dagelijks huidverzorgingsproducten voor ons gelaat te gebruiken, terwijl het lichaam vaak wordt vergeten. De huid van ons lichaam heeft specifieke en diverse noden die speciale aandacht vergen. Daarom ontwikkelde de Laboratoires Mary Cohr deze Firm Tonic, een lichaamsolie die de huid voedt, verstevigt en tonifieert.

Bij dagelijks gebruik wordt de huid strakker en krijgt die meer tonus. Door de zijde-zachte olie textuur kan je je huid een zachte modelage geven met actieve verzorgingsbestanddelen. De Firm Tonic bevordert de vochtdrainage en maakt je huid niet alleen steviger en strakker maar ook soepeler en elastischer. Je huid krijgt voeding en wordt zachter.

 

Merk

Koop & verdien 265 points!
Koop & verdien 265 points!

De Firm tonic body oil van Mary Cohr is geschikt voor alle huidtypes, met name voor mensen die last hebben van een droge, ruwe huid die extra verzorging nodig heeft. Het product is speciaal ontworpen om de huid te verstevigen en te hydrateren, en is ideaal voor mensen die hun lichaam een gezonde en stralende uitstraling willen geven.

Voordelen:

De Firm tonic body oil is een krachtige mix van natuurlijke ingrediënten en plantenextracten, zoals amandelolie, gember extract en extract van bruine Alaria Exculenta algen, die helpen om de huid te verstevigen, te hydrateren en te verzachten.

De hoofdingrediënten van de Firm Tonic zijn :

– Extract van bruine Alaria Esculenta algen : vertraagt de afbraak van collageen- en elastinevezels en zorgt voor een stevigere huid. Stimuleert de aanmaak van hyaluronzuur, waardoor de kwaliteit van de huid zichtbaar verbetert.
– Gember extract : verbetert de drainage. De huid krijgt meer voedingsstoffen en zuurstof waardoor die genotifieerd wordt.
– Zoete amandelolie : voedt en verzacht de huid. De huidbarrière wordt terug hersteld, waardoor de huid zacht en glad aanvoelt en beter beschermd wordt.

Bewezen doeltreffendheid : bij een testpanel gedurende een maand met 2 toepassingen per dag vond meer dan 90% van de proefpersonen dat hun huid gladder en zachter was en beter gevoed en comfortabel aanvoelde. Ook merkten ze een toegenomen stevigheid en vonden ze dat hun huid meer elastisch en soepel was.

Geschikt voor

De Firm tonic body oil van Mary Cohr is geschikt voor alle huidtypes.

De Firm Tonic heeft een zachte olie textuur waardoor die makkelijk intrekt.

Inhoud:

150 ml

Gebruik:

Voor het beste resultaat breng je de Firm tonic body oil van Mary Cohr dagelijks aan op een schone en droge huid. Masseer het product zachtjes in de huid met behulp van cirkelvormige bewegingen, met name op de probleemgebieden zoals de dijen, buik en armen. Het product kan ook worden gebruikt als massageolie om spierpijn en spanning te verlichten. Gebruik het regelmatig voor een optimaal resultaat.

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.