Loading...

Firm tonic body oil

52,00

We zijn gewend om dagelijks huidverzorgingsproducten voor ons gelaat te gebruiken, terwijl het lichaam vaak wordt vergeten. De huid van ons lichaam heeft specifieke en diverse noden die speciale aandacht vergen. Daarom ontwikkelde de Laboratoires Mary Cohr deze Firm Tonic, een lichaamsolie die de huid voedt, verstevigt en tonifieert.

Bij dagelijks gebruik wordt de huid strakker en krijgt die meer tonus. Door de zijde-zachte olie textuur kan je je huid een zachte modelage geven met actieve verzorgingsbestanddelen. De Firm Tonic bevordert de vochtdrainage en maakt je huid niet alleen steviger en strakker maar ook soepeler en elastischer. Je huid krijgt voeding en wordt zachter.

Inhoud 150 ml

De hoofdingrediënten van de Firm Tonic zijn :

– Extract van bruine Alaria Esculenta algen : vertraagt de afbraak van collageen- en elastinevezels en zorgt voor een stevigere huid. Stimuleert de aanmaak van hyaluronzuur, waardoor de kwaliteit van de huid zichtbaar verbetert.
– Gember extract : verbetert de drainage. De huid krijgt meer voedingsstoffen en zuurstof waardoor die genotifieerd wordt.
– Zoete amandelolie : voedt en verzacht de huid. De huidbarrière wordt terug hersteld, waardoor de huid zacht en glad aanvoelt en beter beschermd wordt.

De Firm Tonic heeft een zachte olie textuur waardoor die makkelijk intrekt.

Gebruik : breng de olie ‘s morgens en  ‘s avonds aan met strijkbewegingen van onder naar boven toe, en leg de nadruk op de te verstevigen lichaamsdelen. Knijp plaatselijke vetophopingen om die “open te breken”.

Bewezen doeltreffendheid : bij een testpanel gedurende een maand met 2 toepassingen per dag vond meer dan 90% van de proefpersonen dat hun huid gladder en zachter was en beter gevoed en comfortabel aanvoelde. Ook merkten ze een toegenomen stevigheid en vonden ze dat hun huid meer elastisch en soepel was.

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.