Loading...

Mary Cohr Nouvelle Jeunesse Corps avant et après soleil

50,00

Deze hydraterende bodymelk heeft een veelzijdige werking : voor je gaat zonnen versterkt hij de beschermingsfunctie van onze huid, na het zonnen verzacht hij de huid en geeft die onmiddellijk comfort. Je zal sneller en mooier bruinen en het kleur zal ook langer houden.

Naast de zeer hoge hydratatie heeft deze melk ook sterke anti-ageing eigenschappen. Hij bevat celleven concentraat die zorgt voor de celregeneratie waardoor je huid haar jeugdigheid terugwint. De crème heeft een frisse geur en een aangename textuur.

 

Merk

Koop & verdien 250 points!
Koop & verdien 250 points!

Naast de zeer hoge hydratatie stimuleert deze crème de cellulaire functies voor een gladdere, stevigere en stralende huid. Rimpeltjes verminderen en de huid herwint haar tonus en ziet er gladder en jonger uit. Met het unieke celleven concentraat: samengesteld uit elementen die essentieel zijn voor het leven van de cellen (essentiële aminozuren, vitaminen, biologische werkstoffen, minerale zouten). Draagt bij aan de celregeneratie voor een zichtbaar jeugdigere huid.

Bevat ook

Karité boter, Babassu olie : voedt de huid en herstelt de weerstand.
Skinprotect : sterke antioxidant die de schadelijke effecten van UV-A, UV-B, infrarood en blauw licht neutraliseert.
Photocalm : verzacht en hydrateert de huid.
Tyr-ol, koper gluconaat : activeert het bruiningsproces en versterkt en verlengt het.

Geschikt voor

Alle huidtypes

Inhoud:

150 ml

Gebruik:

2 weken voor de blootstelling aan de zon, dagelijks ‘s morgens en ‘s avonds op het hele lichaam aanbrengen. Ga hiermee door tijdens de periode van het zonnen tot een week erna om je bruin langer te houden.

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.