Loading...

Mary Cohr Aqua Bahia Eau de Toilette & Soin Limited Edition

64,00

Deze nieuwe Limited Edition Eau de toilette + Soin parfumeert de huid subtiel en verzorgt die ook .  Het is een eau de toilette met minder alcohol dan een
parfum en droogt de huid ook minder uit. Hij houdt 3 tot 5 uur.

De Aqua Bahia heeft een verleidelijke en verslavende geur met warme, zonnige noten:

  • Frisse bloemige topnoot : In combinatie met de betoverende geur van Neroli wekken de verkwikkende citrusnoten (Mandarijn en Bergamot) de zintuigen op.
  • Bloemige & zonnige hartnoot : Noten van Oranjebloesem en Jasmijn zorgen voor een krachtig bloemenboeket. De zonnige noot van het warme zand biedt een evenwicht aan deze krachtige bloemige geur met zijn warme, rustgevende accenten.
  • Houtachtige amber basisnoot : De warme geur van Blond Hout wordt gecombineerd met noten van Amber en Witte Muskus voor een perfecte mix van sensualiteit en karakter.

Daarnaast is deze Eau de Toilette ook verzorgend door het Tiara Bloem extract. De Tiara bloem komt uit Tahiti en staat symbool voor zuiverheid, romantiek en liefde. De heerlijke geur doet denken aan Jasmijn. Dankzij de samenstelling aminozuren, eiwitten en oligo- en polysachariden heeft het Tiara Bloem Extract hydraterende eigenschappen.

Inhoud : 100 ml

Gebruik : Breng het aan zodra u uit de douche komt, net nadat u uw lichaam hebt afgedroogd, want de geur houdt langer op een licht vochtige huid.

Ideaal in combinatie met de Olea Bahia

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.