Loading...

Mary Cohr Dépil stop deo crème

28,00

Deo crème die de haargroei vertraagt. Beschermt langdurig tegen ongewenste geurtjes en zweten. De huid blijft langer fris en zacht.

Merk

Koop & verdien 140 points!
Koop & verdien 140 points!

Dépil Stop Deo Crème is een effectieve deodorantcrème die niet alleen langdurige bescherming biedt tegen ongewenste geurtjes en zweten, maar ook de haargroei vertraagt. Deze crème is geschikt voor dagelijks gebruik en zorgt ervoor dat de huid langer fris en zacht blijft.

De unieke samenstelling van de crème zorgt ervoor dat het goed verdragen wordt door de huid en helpt de vorming en teruggroei van haartjes te vertragen. Daarnaast is de crème verrijkt met werkstoffen die transparantie helpen verminderen en onaangename geurtjes bestrijden. Hierdoor voel je je de hele dag fris en zelfverzekerd.

Een bijkomend voordeel van Dépil Stop Deo Crème is dat het de huid langer glad houdt, waardoor een volgende epileersessie langer kan worden uitgesteld. Dit maakt het product ideaal voor mensen die graag hun huid glad en haarvrij willen houden.

Geschikt voor:

Dépil Stop Deo Crème is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een deodorant die niet alleen beschermt tegen geurtjes en zweten, maar ook de haargroei vertraagt. Het is geschikt voor alle huidtypen en kan dagelijks worden gebruikt.

Inhoud:

50 ml

Gebruik:

Breng de Dépil Stop Deo Crème dagelijks aan op een schone en droge huid. Verdeel een kleine hoeveelheid crème over de gewenste gebieden en masseer zachtjes in totdat het volledig is opgenomen. Gebruik het product regelmatig om de beste resultaten te behalen.

Ontdek de voordelen van Dépil Stop Deo Crème en geniet van langdurige bescherming tegen ongewenste geurtjes en zweten, terwijl je haargroei wordt vertraagd en je huid fris en zacht blijft.

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.