Loading...

LPG Endermologie Crème Fermeté Galbante – Firming Shaping Cream

57,00

De Crème Fermeté Galbante (Firming Shaping Cream) revitaliseert, verstevigt en tonifieert. Hij zorgt voor een zichtbaar strakker, steviger figuur en gladdere contouren. De formule zorgt zowel voor een diepe, intense versteviging als voor het gladmaken van de huidlagen. Deze crème is verrijkt met actieve werkstoffen die zowel herstructureren, liften en hydrateren. Helpt verslapping van de huid tegen te gaan en behoudt de jeugdige uitstraling van het lichaam. Heeft een aangename lichte en vloeibare textuur die makkelijk aan te brengen is.

Gebruik : ‘s Morgens en/of ‘s avonds aanbrengen. Verwarm het product in je handpalmen en daarna met ronddraaiende bewegingen op de verslapte zones (armen, buste, buik, billen, dijen) inmasseren.

Inhoud 200ml

 

Actieve werkstoffen :

  • Shiitake : zijn rijk aan oligosachariden en galacturonzuren (hyaluronzuur uit planten). Beschermt de extracellulaire matrix door de enzymen, die verantwoordelijk zijn voor de afbraak ervan, te reguleren. Behoudt de stevigheid van ondersteunende weefsels en gaat vroegtijdige veroudering van de huid tegen. Ze zorgt ervoor dat de elasticiteit en stevigheid behouden blijft.
  • Plantaardige cellen : hooggedoseerd, zijn rijkdom aan glycoproteïnen en structurele polysacchariden stimuleert de vernieuwing van extracellulaire matrixcomponenten (collageen en elastine) en versterkt de driedimensionale samenstelling ervan. Deze plantaardige actieve stof versterkt dus de functionaliteit van het huidnetwerk en haar biomechanische eigenschappen. Herstelt de densiteit, gladheid en stevigheid van de huid.  De huid is gestimuleerd en krijgt meer stevigheid en elasticiteit.
  • Zachte amandelolie

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.