Loading...

Invisible Finish 01

46,00

Uniek : Master Colors lanceert een foundation met een serum textuur, die zich perfect met de huid versmelt.

Koop & verdien 230 points!
Koop & verdien 230 points!

De Invisible Finish heeft een vloeibare textuur en is gemakkelijk zonder strepen aan te brengen met de vingertoppen. Hij biedt een opbouwbare dekking aan voor een stralende en natuurlijke finish, zonder masker-effect. Egaliseert het gelaat en maakt de teint stralend. Is langhoudend, oxideert niet en is geschikt voor alle huidtypes. De gepatenteerde flacon zorgt ervoor dat de juiste hoeveelheid product druppelsgewijs wordt afgegeven. Dankzij het zuigmondje, loopt de foundation niet uit in de dop of, of in je make-up tasje.

Geschikt voor:

Beschikbaar in 6 kleuren gaande van bleek (01) tot donkerder (06). Geschikt voor alle huidtypes.

Hoofdingrediënten :

Hydraterend
-Hydrocyte Complex – zorgt voor comfort en hydratatie.

inhoud:

30 ml

Voordelen van de invisible finish:

Anti-Ageing
-Opvullende deeltjes Hyaluronzuur – glijden in de rimpelgroeven waar ze opzwellen bij contact met water om rimpels en fijne lijntjes op te vullen.
-Hyaluronzuur met laag moleculair gewicht – dringt in de huid in en stimuleert de synthese van Hyaluronzuur, voor een verstevigende werking, met een gladmakend effect aan de huidoppervlakte.

Anti-vervuiling
-Moringa zaad extract – verbetert de bescherming tegen externe agressies en vergemakkelijkt de afvoer van vervuilende microdeeltje uit de huid.

Gebruik :

aan te brengen na je gebruikelijk dagcrème. Breng een klein beetje product met je vingertoppen al tokkelend aan op je huid. Werk daarbij van het midden van je gezicht naar buiten toe.

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.