Loading...

Newlash night wimperlifting

31,00

De Newslash night is een kleurloos serum dat de wimpers verlengt en versterkt. Resultaat : in minder dan 4 weken zijn de wimpers merkbaar langer, dikker en sterker.

Koop & verdien 155 points!
Koop & verdien 155 points!

Newlash Night Wimperlifting is een revolutionair kleurloos serum dat speciaal is ontwikkeld om je wimpers te verlengen en te versterken. Met dit serum krijg je binnen vier weken merkbaar langere, dikkere en sterkere wimpers, waardoor je een prachtige en verleidelijke oogopslag hebt, zelfs zonder make-up.

Geschikt voor:

Dit wimperserum kan ook gebruikt worden op de wenkbrauwen om ze te versterken en te regenereren. Het is geschikt voor alle huidtypen, inclusief gevoelige ogen en contactlensdragers.

Gebruik:

Breng het Newlash Night serum elke avond aan op schone en droge wimpers. Begin bij de wortel en breng het serum aan tot aan de haarpuntjes. Laat het serum ‘s nachts zijn werk doen terwijl je slaapt, en spoel het ‘s ochtends niet af. Binnen vier weken zul je de verbeteringen aan je wimpers opmerken.

Inhoud:

5 ml

Ontdek het geheim van prachtige, langere en vollere wimpers met Newlash Night Wimperlifting. Geniet van sterke en verleidelijke wimpers, en vergeet niet dat dit serum ook geschikt is voor het versterken van wenkbrauwen.

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.