Loading...

Poederborstel Masters Colors

38,00

Kwalitatief poederborstel van Masters Colors om compacte of losse poeders mooi aan te brengen.

 

Koop & verdien 190 points!
Koop & verdien 190 points!

Kwalitatief poederborstel van Masters Colors om compacte of losse poeders mooi aan te brengen.

De Poederborstel van Masters Colors is een essentieel hulpmiddel voor het aanbrengen van poedermake-up. Met zijn afgeschuinde vorm is deze borstel ideaal voor het aanbrengen van blush.

De Poederborstel van Masters Colors is van hoogwaardige kwaliteit en speciaal ontworpen om compacte of losse poeders mooi aan te brengen. De afgeschuinde borstel maakt het gemakkelijk om blush aan te brengen op de jukbeenderen en in de holtes van de wangen, voor een natuurlijk en stralend resultaat.

Met deze borstel geniet je van professionele make-upresultaten. De royale hoeveelheid zachte haren zorgt voor een gemakkelijke en prettige applicatie van de make-up.

Geschikt voor:

  • Het aanbrengen van blush
  • Het aanbrengen van compacte of losse poeders

Inhoud:

1 Poederborstel

Gebruik:

Neem een kleine hoeveelheid poeder op de borstel en tik voorzichtig het overtollige poeder af. Breng aan op de jukbeenderen en in de holtes van de wangen met zachte bewegingen. Blend de blush goed uit voor een natuurlijke finish.

Voeg de Poederborstel van Masters Colors toe aan je make-uproutine en ervaar de moeiteloze en professionele applicatie van je poedermake-up.

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.