Loading...

Sun Powder trio – Sun Color Ltd edition

46,00

De Sun Powder trio is een 3-in-1 product. Hij combineert een zonnepoeder om het gelaat te contouren, een matte blush om de teint een gezonde gloed te geven en een highlighter om de huid te doen stralen. Alle producten hebben zachte, aangename texturen die gemakkelijk blenden. Geeft onmiddellijk een natuurlijke, stralende en gezonde gloed.

De kleuren van de nieuwe Sun Powder trio kunnen naar behoefte gemengd worden om de teint een gezonde gloed te geven, maar ze kunnen ook afzonderlijk aangebracht worden voor een natuurlijke en stralende make-up.

 

Koop & verdien 230 points!
Koop & verdien 230 points!

Voor deze zomer introduceert Masters Colors de limited edition Sun Color-collectie met vier nieuwe huidverzorgende make-upproducten. Een van de must-have items uit deze collectie is de Sun Powder Trio. Dit 3-in-1 product combineert een zonnepoeder, een matte blush en een highlighter voor een prachtige en stralende make-uplook.

De Sun Powder Trio biedt veelzijdigheid en gemak in één compact. De zachte en aangename texturen van de poeders zorgen ervoor dat ze moeiteloos in de huid blenden. Met dit product creëer je direct een natuurlijke en gezonde gloed op je gezicht.

De kleuren van de Sun Powder Trio kunnen naar wens gemengd worden om je teint te verfraaien en een gezonde uitstraling te geven. Daarnaast kun je elke kleur afzonderlijk aanbrengen voor een subtielere en stralende make-up. De zonnepoeder accentueert je natuurlijke contouren, de matte blush geeft een gezonde blos aan de appeltjes van je wangen, en de highlighter zorgt voor een prachtige glans op de jukbeenderen.

Met de Sun Powder Trio uit de Sun Color Limited Edition-collectie krijg je direct een stralende en gezonde gloed op je gezicht. Het is het ideale product om je make-uplook compleet te maken en een frisse uitstraling te creëren. Laat je huid stralen en geniet van de veelzijdigheid van dit prachtige 3-in-1 product.

Geschikt voor

Alle huidtypen

Inhoud:

9 g

Gebruik:

De kleuren kunnen naar behoefte gemengd worden om je teint op te warmen en de stralende bruine kleur te versterken, of ook afzonderlijk volgens de intensiteit die je zelf wil.

  1. Breng de zonnepoeder aan over het hele gelaat en decolleté. Of breng deze aan op de natuurlijke contouren, om het gelaat meer structuur te geven (bovenkant van het voorhoofd, slapen en onderkant van het gelaat).
  2. Breng de blush aan op de appeltjes van de wangen.
  3. Breng tenslotte de highlighter aan bovenop de jukbeenderen.

 

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.