Loading...

Anti aging body spray SPF50+

50,00

Body mist met een zeer hoge beschermingsfactor tegen zonnestralen. Heeft een frisse, ultra lichte en snel absorberende textuur. Ideaal voor mensen die veel buiten komen en voor sportlui die veel buiten trainen. Kan gelijkmatig op de huid aangebracht worden zonder vettige sporen na te laten, zelfs al is die huid nat of bezweet.

Inhoud 200ml

Koop & verdien 250 points!
Koop & verdien 250 points!

Mesoestetic® ontwikkelde een nieuwe gepatenteerde technologie voor de zonnelijn: PHOTON. Een technologie die wordt geactiveerd door zonnestraling, die de beschermende werking verhoogt en celschade herstelt om de huid te beschermen tegen blootstelling aan de zon.

PHOTON herstelt en neutraliseert de schade die wordt veroorzaakt door zonnestraling. Ons lichaam heeft een natuurlijk afweersysteem tegen zonneschade maar het herstellend vermogen hiervan is echter beperkt. Het nieuwe Mesoprotech® gamma bevat fotolyase, een enzym dat wordt geactiveerd met zichtbaar licht en dat het beschadigde DNA onmiddellijk herstelt. Het bevat ook mycosporinen, die UV-straling absorberen en bijdragen aan de neutralisatie van vrije radicalen met een krachtige antioxidantwerking. De zonneproducten hebben een anti-verouderende werking en verbeteren de elasticiteit en stevigheid van de huid en blijven langdurig werken tot uren na blootstelling aan de zon.

Om de impact op het milieu te minimaliseren werden duurzame, gemakkelijk te recycleren verpakkingen gebruikt en respecteren de formules mariene organismen.

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.