Loading...

Anti aging body sun mist

56,00

Body mist met een zeer hoge beschermingsfactor tegen zonnestralen. Heeft een frisse, ultra lichte en snel absorberende textuur. Ideaal voor mensen die veel buiten komen en voor sportlui die veel buiten trainen. Kan gelijkmatig op de huid aangebracht worden zonder vettige sporen na te laten, zelfs al is die huid nat of bezweet.

Bescherm je huid tegen de schadelijke effecten van de zon met de Anti Aging Facial Sun Mist. Deze innovatieve gezichtsspray is speciaal ontwikkeld om je huid te beschermen tegen UVA- en UVB-stralen met een hoge beschermingsfactor SPF 30. De verfrissende mist heeft een lichte textuur en is perfect voor dagelijks gebruik.

De Anti Aging Facial Sun Mist is niet alleen geschikt voor je gezicht, maar kan ook veilig worden aangebracht over je make-up. Het laat geen olie-achtige sporen achter en wordt snel geabsorbeerd door de huid, waardoor je direct kunt genieten van de voordelen van zonbescherming zonder een zwaar of plakkerig gevoel.

Geschikt voor:

De Anti Aging Facial Sun Mist is geschikt voor alle huidtypen en kan eenvoudig worden opgenomen in je dagelijkse huidverzorgingsroutine. Het handige formaat maakt het ideaal om mee te nemen tijdens buitenactiviteiten, zoals een dagje strand of een wandeling in de zon.

Gebruik:

Voor blootstelling aan UV-licht, spray de Mesoprotech Facial Sun Mist gelijkmatig over je gezicht, minimaal 30 minuten van tevoren. Herhaal de applicatie elke 2 tot 3 uur, vooral na het zwemmen of transpireren. Hoewel de mist waterbestendig is, wordt het altijd aanbevolen om regelmatig opnieuw aan te brengen voor optimale bescherming.

De Anti Aging Facial Sun Mist is geschikt voor mensen met een droge huid, pigmentatieproblemen en tekenen van huidveroudering. Het product bevat actieve ingrediënten zoals Collageen pro-47, het Mesoprotech-complex en Vitamine E, die samenwerken om je huid te beschermen en te hydrateren.

Met de Anti Aging Facial Sun Mist geniet je van de zon met een gerust hart, wetende dat je huid optimaal beschermd is tegen schadelijke UV-stralen. Voeg deze handige spray toe aan je dagelijkse routine en geniet van een stralende en gezonde huid, waar je ook gaat!

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.