Loading...

Anti aging facial sun mist SPF50+

45,00

Gelaats mist met een zeer hoge beschermingsfactor tegen zonnestralen (SPF50+). Heeft een frisse, ultra lichte en snel absorberende textuur zonder olie-achtige sporen na te laten. Ideaal om mee te nemen in je (hand)tas en meermaal daags opnieuw aan te brengen.  Kan ook na je make-up aangebracht worden.

Koop & verdien 225 points!
Koop & verdien 225 points!

De Anti Aging Facial Sun Mist is een innovatief product dat speciaal is ontwikkeld om je huid te beschermen tegen schadelijke zonnestralen. Met een zeer hoge beschermingsfactor en een frisse, ultra lichte textuur, is deze mist perfect voor dagelijks gebruik. Dankzij zijn handige formaat past hij gemakkelijk in je (hand)tas, zodat je altijd en overal je huid kunt beschermen.

Deze mist is niet alleen geschikt voor het gezicht, maar kan ook veilig worden aangebracht over je make-up. Het laat geen olie-achtige sporen achter en absorbeert snel in de huid, waardoor je direct kunt genieten van de voordelen van zonbescherming zonder een zwaar of plakkerig gevoel.

De Mesoprotech Anti Aging Facial Sun Mist heeft een hoge SPF van 50+ en bevat zowel chemische als biologische filters om je huid te beschermen tegen UVA- en UVB-stralen. Daarnaast verhoogt de mist de aanwezigheid van collageen in de huid, wat helpt bij het verminderen van tekenen van veroudering.

Geschikt voor

Deze gezichtsspray is geschikt voor alle huidtypen en kan worden gebruikt als aanvulling op je dagelijkse gezichtsverzorgingsroutine. Het is een handig product om mee te nemen tijdens buitenactiviteiten, zoals een dagje op het strand of een wandeling in de zon.

Gebruik:

Voor blootstelling aan UV-licht, spray de Mesoprotech Facial Sun Mist gelijkmatig over je gezicht, minimaal 30 minuten van tevoren. Herhaal de applicatie elke 2 tot 3 uur, vooral na het zwemmen of transpireren. Hoewel de mist waterbestendig is, wordt het altijd aanbevolen om regelmatig opnieuw aan te brengen voor optimale bescherming.

De Anti Aging Facial Sun Mist is geschikt voor mensen met een droge huid, pigmentatieproblemen en tekenen van huidveroudering. Het product bevat actieve ingrediënten zoals Collageen pro-47, het Mesoprotech-complex en Vitamine E, die samenwerken om je huid te beschermen en te hydrateren.

Met de Anti Aging Facial Sun Mist geniet je van de zon met een gerust hart, wetende dat je huid beschermd is tegen schadelijke UV-stralen. Voeg deze handige spray toe aan je dagelijkse routine en geniet van een stralende en gezonde huid, waar je ook gaat!

Inhoud:

60 ml

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.