Loading...

Age Element brightening serum

100,00

Nieuw. Geconcentreerd serum dat sterk verheldert en zeer diep indringt. Bevat een hoge concentratie van anti-oxidanten en verhelderende actieve ingrediënten. Beschermt ook tegen huidveroudering De formule bevat biotechnologisch marine extract en niacinamide, die samen werken werken met gestabiliseerde vitamine C die de ophoping van melanine vermindert, voor helderheid zorgt en de huidtoon intensief verheldert. Het serum heeft een water-gel textuur. Breng twee keer per dag, ‘s morgens en ‘s avonds 3 à 4 druppels aan op je gereinigde en droge huid van gelaat, hals en decolleté. Dan gelijkmatig uitstrijken en zacht inmasseren tot alles volledig is opgenomen. Vervolgens breng je je gebruikelijke dag-of nachtcrème aan.

Koop & verdien 500 points!
Koop & verdien 500 points!

Ontdek het “Age Element brightening serum” voor een stralende huid. Verheldert intensief en beschermt tegen huidveroudering. Met biotechnologisch marine extract en vitamine C. Breng dagelijks aan voor een heldere teint. Combineer met de bijpassende crème voor nog betere resultaten.

Voor een nog sterker effect kan je dit serum combineren met de Age Element brightening cream.

Voordelen:

Het bevat een hoge concentratie antioxidanten en verhelderende actieve ingrediënten om huidveroudering aan te pakken. De formule bevat marine biotechnologisch extract, niacinamide en gestabiliseerde vitamine C voor een stralende teint.

Geschikt voor

voor huiden met huidveroudering en een oneffen huidskleur.

Inhoud:

30 ml

Gebruik:

Het serum heeft een water-gel textuur en kan zowel ‘s ochtends als ‘s avonds worden gebruikt. Breng 3 à 4 druppels aan op een gereinigde, droge huid van het gezicht, de hals en het decolleté. Masseer zachtjes in totdat het volledig is opgenomen en breng daarna je gebruikelijke dag- of nachtcrème aan.

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.