Loading...

Mesoprotech Melan 130 Pigment Control SPF50+

50,00

De Melan 130 Pigment Control is een zonnebrandcrème met een zeer hoge beschermingsfactor (SPF50+) en is ideaal voor een huid met pigmentproblemen, een huid die een cosmetische behandeling ondergaat, een huid die wordt beïnvloed door hormonale processen zoals zwangerschap, enz.  Hij voorkomt vlekjes door de tirosinase te reguleren, het enzym verantwoordelijk voor melamine productie. Zijn ultra-vloeibare textuur bevat een kleurtje om te voorkomen dat er witte resten op de huid achterblijven, en ook om onvolkomenheden te minimaliseren. Geeft een lichte, natuurlijke tint.

Inhoud 50ml

Koop & verdien 250 points!
Koop & verdien 250 points!

Mesoestetic® ontwikkelde een nieuwe gepatenteerde technologie voor de zonnelijn: PHOTON. Een technologie die wordt geactiveerd door zonnestraling, die de beschermende werking verhoogt en celschade herstelt om de huid te beschermen tegen blootstelling aan de zon.

PHOTON herstelt en neutraliseert de schade die wordt veroorzaakt door zonnestraling. Ons lichaam heeft een natuurlijk afweersysteem tegen zonneschade maar het herstellend vermogen hiervan is echter beperkt. Het nieuwe Mesoprotech® gamma bevat fotolyase, een enzym dat wordt geactiveerd met zichtbaar licht en dat het beschadigde DNA onmiddellijk herstelt. Het bevat ook mycosporinen, die UV-straling absorberen en bijdragen aan de neutralisatie van vrije radicalen met een krachtige antioxidantwerking. De zonneproducten hebben een anti-verouderende werking en verbeteren de elasticiteit en stevigheid van de huid en blijven langdurig werken tot uren na blootstelling aan de zon.

Om de impact op het milieu te minimaliseren werden duurzame, gemakkelijk te recycleren verpakkingen gebruikt en respecteren de formules mariene organismen.

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *