Loading...

Mesoprotech Mineral Matt Antiaging Fluid SPF50+ (licht getint)

48,00

Eindelijk. Een matifiërende zonnecrème met beschermingsfactor SPF50+. Kan ook als volwaardige dagcrème gebruikt worden. Perfect voor mensen met een vettige huid, maar ook geschikt voor gevoelige huiden, gemengde huiden en acné-gevoelige huiden. Licht getint voor een natuurlijk effect.

Inhoud 50ml

Koop & verdien 240 points!
Koop & verdien 240 points!

Mesoestetic® ontwikkelde een nieuwe gepatenteerde technologie voor de zonnelijn: PHOTON. Een technologie die wordt geactiveerd door zonnestraling, die de beschermende werking verhoogt en celschade herstelt om de huid te beschermen tegen blootstelling aan de zon.

PHOTON herstelt en neutraliseert de schade die wordt veroorzaakt door zonnestraling. Ons lichaam heeft een natuurlijk afweersysteem tegen zonneschade maar het herstellend vermogen hiervan is echter beperkt. Het nieuwe Mesoprotech® gamma bevat fotolyase, een enzym dat wordt geactiveerd met zichtbaar licht en dat het beschadigde DNA onmiddellijk herstelt. Het bevat ook mycosporinen, die UV-straling absorberen en bijdragen aan de neutralisatie van vrije radicalen met een krachtige antioxidantwerking. De zonneproducten hebben een anti-verouderende werking en verbeteren de elasticiteit en stevigheid van de huid en blijven langdurig werken tot uren na blootstelling aan de zon.

Om de impact op het milieu te minimaliseren werden duurzame, gemakkelijk te recycleren verpakkingen gebruikt en respecteren de formules mariene organismen.

Breng het product 30 minuten voor blootstelling aan de zon aan op de huid en herhaal om de 2 uur voor maximale bescherming. Masseer het product zachtjes in de huid tot het volledig is opgenomen. Het kan alleen worden gebruikt of als onderdeel van uw dagelijkse huidverzorgingsroutine.
Vermijd direct contact met de ogen en slijmvliezen. In geval van contact, spoelen met veel water.

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *