Loading...

Mesoprotech Mineral Matt Antiaging Fluid SPF50

53,00

Eindelijk. Een matifiërende zonnecrème met beschermingsfactor 50. Kan ook als volwaardige dagcrème gebruikt worden. Perfect voor mensen met een vettige huid, maar ook geschikt voor gevoelige huiden, gemengde huiden en acné-gevoelige huiden.

Koop & verdien 265 points!
Koop & verdien 265 points!

Eindelijk. Een matifiërende zonnecrème met beschermingsfactor 50. Kan ook als volwaardige dagcrème gebruikt worden. De Mineral Matt is een lichte textuur anti-aging emulsie met hoge bescherming tegen zonnebrand en geeft een poedervormige finish. Hij absorbeert ook overtollig talg en glans.  De formule op basis van fysieke filters zorgt voor extreme tolerantie voor gevoelige en beschadigde huid. Niet comedogeen.

Geschikt voor

Mesoprotech Mineral Matt Antiaging Fluid SPF50 is geschikt voor alle huidtypes, erfect voor mensen met een vettige huid, maar ook geschikt voor gevoelige huiden, gemengde huiden en acné-gevoelige huiden. Het is een ideale zonbescherming voor mensen die op zoek zijn naar een matte finish en een product dat tegelijkertijd beschermt tegen veroudering.

Niet van toepassing op open wonden en / of in gevallen van een acuut gevoelige huid.

Inhoud

De Mesoprotech Mineral Matt Antiaging Fluid SPF50 bevat 50 ml van de formule.

Gebruik

Breng het product 30 minuten voor blootstelling aan de zon aan op de huid en herhaal om de 2 uur voor maximale bescherming. Masseer het product zachtjes in de huid tot het volledig is opgenomen. Het kan alleen worden gebruikt of als onderdeel van uw dagelijkse huidverzorgingsroutine.

Vermijd direct contact met de ogen en slijmvliezen. In geval van contact, spoelen met veel water.

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *