Loading...

Mesoprotech Sun Protective Repairing Stick 100 (SPF50+)

28,00

Deze stick geeft extra bescherming aan de gevoelige zones. Ideaal om de oogcontour, neus en lippen te beschermen, evenals voor op littekens en pigmentsvlekken. De Mesoprotech Sun Repairing Stick biedt twee keer zoveel bescherming als de minimale bescherming die vereist is voor een SPF50+. Hij bevat rozenbottelzaadolie om de regeneratie en genezing te bevorderen en is parfum-vrij.

Inhoud 45g

Koop & verdien 140 points!
Koop & verdien 140 points!

Mesoestetic® ontwikkelde een nieuwe gepatenteerde technologie voor de zonnelijn: PHOTON. Een technologie die wordt geactiveerd door zonnestraling, die de beschermende werking verhoogt en celschade herstelt om de huid te beschermen tegen blootstelling aan de zon.

PHOTON herstelt en neutraliseert de schade die wordt veroorzaakt door zonnestraling. Ons lichaam heeft een natuurlijk afweersysteem tegen zonneschade maar het herstellend vermogen hiervan is echter beperkt. Het nieuwe Mesoprotech® gamma bevat fotolyase, een enzym dat wordt geactiveerd met zichtbaar licht en dat het beschadigde DNA onmiddellijk herstelt. Het bevat ook mycosporinen, die UV-straling absorberen en bijdragen aan de neutralisatie van vrije radicalen met een krachtige antioxidantwerking. De zonneproducten hebben een anti-verouderende werking en verbeteren de elasticiteit en stevigheid van de huid en blijven langdurig werken tot uren na blootstelling aan de zon.

Om de impact op het milieu te minimaliseren werden duurzame, gemakkelijk te recycleren verpakkingen gebruikt en respecteren de formules mariene organismen.

Speciaal voor jou

Geen producten gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *