Online afspraak

Welkom op de Finesse online boeking pagina. Kies hieronder eerst je gewenste salon en daarna de diensten.

U boekt nu voor Finesse Maldegem Markt Beauty

×

U boekt nu voor Finesse Maldegem Hair & Beauty

×

U boekt nu voor Finesse Waarschoot Hair & Beauty

×

Het kan voorkomen dat je een dienst boekt voor een bepaald tijdsslot en dat door een kleinere dienst extra toe te voegen, dat tijdsslot niet meer lukt. In zulk geval boek je best enkel de hoofddienst en zet je dan in de opmerking de kleinere dienst(en) zoals een epilatie wenkbrauwen bv erbij.

Onze kapsters doen hun uiterste best om alles vlot te laten verlopen. Het kan voorkomen dat een bewerking langer duurt dan gepland. Wij kunnen dan ook geen absolute garantie geven dat een afspraak steeds stipt op het geboekte tijdstip kan starten. Wij geven wel de garantie dat iedereen doorwerkt en dat de wachttijd beperkt zal zijn. Dank voor uw begrip.

Boek nu online je afspraak voor alle finesse salons.

Maak een afspraak

Maatregelen m.b.t. Coronavirus (COVID-19)

Door de recentste regeringsbeslissing zijn wij genoodzaakt om alle Finesse salons gesloten te houden, voorlopig tot en met 15 Januari 2021. Wij betreuren dit ten zeerste. Daardoor komen alle bestaande afspraken in die periode te vervallen. U hoeft daar niets voor te doen.

Wij hebben de boekingen open gezet vanaf zaterdag 16 Januari zodat jullie al jullie afspraken kunnen beginnen inboeken. Mocht het toch nog later worden, dan worden de huidige boekingen gewoon geannuleerd en kan je een nieuwe maken.

Heeft u ondertussen producten nodig of een kleurpakketje, bezoek dan zeker onze online shop. We hebben er ook leuke geschenkboxen, ideaal als eindejaarscadeau!

Ook voor bijkomend advies kunt u ons steeds bellen op de vertrouwde nummers.

Hou het veilig! Samen kunnen we dit aan.