authentiek, natuurlijk, eenvoudig

Authentic Beauty Concept is een holistisch premium brand ontwikkeld in samenwerking met een uniek kappers collectief die een nieuwe kijk op authentic beauty omarmt. Ontdek de visie.

NATUURLIJK en eenvoudig

WIJ GELOVEN IN PURE Ingrediënten

Een natuurlijk, vegan, fair trade productgamma voor het haar zonder parabenen, oppervlakte-actieve sulfaten, minerale oliën en kunstmatige kleurstoffen.

De natuurlijke ingrediënten worden op een bijzondere manier gewonnen uit planten en kruiden. Door het gebruik van technieken zoals ultrasone golven en stoomdestillatie kan Authentic Beauty Concept  de meest zuivere ingrediënten gebruiken in haar producten.

Het merendeel ​van de ingrediënten wordt via fair trade aangekocht en per product wordt er ook een bedrag doorgestort voor een goed doel.

  • NATUURLIJKE PRODUCTEN
  • 100% VEGAN
  • PURE INGREDIËNTEN
  • FAIR TRADE
  • ZORGVULDIG GESELECTEERDE INGREDIËNTEN

"Wat we eruit laten is minstens zo belangrijk als wat we erin stoppen"

DE PRODUCTEN

6 verschillende lijnen, elk afgestemd op een ander haartype

01

REPLENISH VOOR BESCHADIGD HAAR

02

HYDRATE VOOR DROOG HAAR

03

VOOR ALLE HAARTYPES

04

GLOW VOOR GEKLEURD HAAR

05

AMPLIFY VOOR FIJN HAAR

06

STYLING PRODUCTEN

#authenticbeautymovement #nofilter #pureformulas #vegan #craftmanship

Maatregelen m.b.t. Coronavirus (COVID-19)

Door de recentste regeringsbeslissing zijn wij genoodzaakt om alle Finesse salons gesloten te houden, voorlopig tot en met 15 Januari 2021. Wij betreuren dit ten zeerste. Daardoor komen alle bestaande afspraken in die periode te vervallen. U hoeft daar niets voor te doen.

Wij hebben de boekingen open gezet vanaf zaterdag 16 Januari zodat jullie al jullie afspraken kunnen beginnen inboeken. Mocht het toch nog later worden, dan worden de huidige boekingen gewoon geannuleerd en kan je een nieuwe maken.

Heeft u ondertussen producten nodig of een kleurpakketje, bezoek dan zeker onze online shop. We hebben er ook leuke geschenkboxen, ideaal als eindejaarscadeau!

Ook voor bijkomend advies kunt u ons steeds bellen op de vertrouwde nummers.

Hou het veilig! Samen kunnen we dit aan.