Adviesgesprek
Finesse beauty - oxygeneo

Mini Treatments

voor een stralende huid

Heb je weinig tijd, maar wil je toch je huid een boost geven? Dan zijn onze korte behandelingen perfect voor jou! Deze behandelingen zijn ideaal voor een snelle en ontspannende beautysessie. Ervaar de verjonging en ontspanning met onze exclusieve korte behandelingen die specifiek bedoelt zijn om je een snelle boost te geven. Ontdek onze Beauty-Boost Mini Treatments voor slechts €30 en geef jezelf de verzorging die je verdient.

Wat zijn de voordelen van onze Beauty-Boost Treatments?

Korte behandelingen hebben een aantal voordelen:

Onze korte behandelingen

LPG gelaatverzorging

LPG endermologie

Transformeer je huid met de LPG Endermologie, gericht op specifieke zones zoals ogen, lippen, wangen en kaken. Deze niet-invasieve behandeling stimuleert de natuurlijke productie van collageen en elastine, waardoor je huid strakker en steviger aanvoelt.

Finesse behandelingen - OXYGENEO

RF verzorging

is een behandeling met radiofrequentie. Radiofrequentie is een vorm van energie die de huid van binnenuit verwarmt om rimpels en fijne lijntjes te verminderen. Onze mini RF-behandelingen zijn perfect voor de ogen, kin en andere gezichtszones, waardoor je een direct zichtbaar liftend effect krijgt.

Vibra-B

is een behandeling met een vibrerende massagekop. De massagekop stimuleert de bloedcirculatie. Helpt de huid te verstrakken en te revitaliseren.

Carbon laser

Carbon laser peeling

Verfris je huid met de Carbon Laser Peeling, die onzuiverheden, likdoorns en dode huidcellen verwijdert. Ontdek een stralende teint en een verbeterde huidtextuur.

Permanent ontharen

IPL/LASER

Ontdek de veelzijdigheid van onze IPL/Laser behandeling! Deze geavanceerde technologie met licht biedt niet alleen de verwijdering van pigmentvlekken en ongewenste haartjes, maar ook permanente ontharing voor neus- en oorharen, of het behandelen van schimmelnagels. De IPL/Laser behandeling is gebaseerd op lichttherapie, wat resulteert in een gladde huid en een egale teint.

Boek nu een afspraak

Wil je snel resultaat zien? Onze mini treatments van €30 zijn ontworpen om je huid onmiddellijk te verstevigen en te verbeteren.

Elk van deze behandelingen biedt gerichte oplossingen voor specifieke huidproblemen.

 


Behandeling oxygeneo mannen
Over ons - LPG gezichtsbehandeling

Reserveer Jouw Beauty-Boost Mini Treatment

Gun jezelf een moment van ontspanning en verwenning met onze Beauty-Boost Mini Treatments. Reserveer nu en ontdek de kracht van snelle, effectieve verjonging voor slechts €30. Laat je natuurlijke schoonheid stralen!