Permanent ontharen

Ben je dat continu scheren van je haartjes ook zo beu? Dan is permanente ontharing de oplossing voor jou. Bij Finesse hebben we meer dan 15 jaar succesvolle ervaring hiermee en werken we enkel met de beste toestellen met bewezen medische resultaten en studies. Verschillende zones zijn mogelijk. Je hoeft geen schrik te hebben, het is veilig, zo goed als pijnloos en er zijn geen neveneffecten.

Permanent ontharen benen

Super resultaten op elk lichaamsdeel, voor hem en haar

De behandeling geeft excellente resultaten op alle lichaamsdelen. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar na de eerste behandeling. Om permanente ontharing te bekomen zijn meerdere behandelingen noodzakelijk, afhankelijk van uw huidtype en haargroei: gemiddeld 6 à 8 sessies. Het interval tussen de sessies dient aangepast te worden aan de zone en aan uw groeicyclus en kan variëren tussen 4 en 12 weken.

Voor alle haar- en huidtypes

Haren dienen pigment (kleur) te bevatten, en hoewel donkere haren het snelst verdwijnen, verwijderen we ook haren met maar een klein beetje pigment.

Dankzij het unieke flits systeem kunnen veel meer huidtypes succesvol behandeld worden dan met de traditionele systemen, van blank tot van nature heel bruin.

Permanent ontharen benen

Voorbereiding op permanente ontharing

Het is belangrijk minstens 4 weken voor de behandeling geen haren meer te epileren met pincet of hars. Scheren of knippen mag wel en is zelfs aanbevolen voor een beter resultaat.

Ook dient de zon en de zonnebank zoveel mogelijk vermeden te worden vanaf een paar weken voor elke behandeling tot een week na elke behandeling. Zit je toch in de zon? Gebruik dan een zonnecrème met hoge beschermingsfactor.

Details van de behandeling

Behandeling voor

  • Blijvende haarvermindering

Ontvang de laatste updates

Schrijf u snel en eenvoudig in op de nieuwsbrief van Finesse. Zo hoeft u geen enkele promotie meer te missen en blijft u steeds op de hoogte van nieuwtjes.

Onze klanten delen hun ervaringen

Annemie
Lees verder
Ik ben zeer tevreden. Vriendelijke ontvangst, mooi interieur, alles zeer netjes en verzorgd. Afspraak stipt opgevolgd en ik was achteraf herboren!
Conny
Lees verder
Leuke en professionele behandeling!
Evelyne
Lees verder
Optimaal genoten van een ontspannende gelaatsverzorging. Ik kom zeker terug!
Previous
Next
ZONNEGESCHENKEN 2022

Gratis geschenk bij aankoop van producten uit de Mary Cohr zonnelijn!

• Bij aankoop van 2 producten uit de Mary Cohr zonnelijn krijg je deze mooie strandtas gratis
• Bij aankoop van 1 product uit de Mary Cohr zonnelijn krijg je een ceintuur gratis

Opgelet: aanbod geldig zolang de voorraad strekt!

Ga naar de Mary Cohr producten >

Gel Nouvelle Jeunesse Soleil

Nieuw: Nouvelle Jeunesse Soleil

Aftersun gel met een lichte textuur. Werkt kalmerend en verzachtend. Zorgt ervoor dat je bruine kleur langer blijft en werkt anti-ageing.

Prijs: €45

Ontdek Nouvelle Jeunesse Soleil >

expertise en kwaliteit

Bij Finesse vindt u expertise en kwaliteit. Ontdek bij ons een behandeling die volledig bij u past, en straal als nooit tevoren!