Bij Finesse bieden we een breed scala aan behandelingen aan om uw huid te verbeteren en te verzorgen. Van anti-aging behandelingen tot het behandelen van huidaandoeningen zoals acne, couperose en pigmentvlekken. We begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn om te bepalen welke behandeling het beste bij uw huid past. Daarom bieden we een persoonlijk adviesgesprek aan waarin we uw huidtype en wensen bespreken en samen de beste behandeling voor uw huid selecteren.

Hieronder vindt u meer informatie over onze verschillende huidbehandelingen. Onze gekwalificeerde schoonheidsspecialisten staan klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste behandeling voor uw huid.

Oxygeneo

Oxygeneo

Oxygeneo is een unieke behandeling die een verjongend effect heeft op de huid en deze een prachtige glow geeft. Er is geen hersteltijd, dus direct na de behandeling loop je stralend de deur uit.

Bij de Carbon Laser peeling (ook wel de Hollywood peeling genaamd) wordt lasertechnologie gecombineerd met carbon (zwart koolstofpoeder) waardoor oneffenheden verdampen en je huid diepgaand wordt gereinigd.

Carbon laser
Vibra B zenuwstelsel in evenwicht

Vibra-B

VIBRA-B, waar schoonheid en innerlijke rust elkaar ontmoeten. Beleef diepgaande ontspanning en verlichting, vooral tijdens drukke periodes, terwijl onze innovatieve technologie tegelijkertijd werkt aan vetreductie, spierversteviging, versneld metabolisme, verbeterde doorbloeding, vasculaire drainage en spierontspanning. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van VIBRA-B, jouw pad naar evenwicht in het leven.

Energetische lichtflitsen zijn een veilige en efficiënte behandelmanier voor het verwijderen van pigmentvlekken, couperose, acné en ook om rimpeltjes te behandelen en de poriën te vernauwen.

Oxygeneo

RF-therapie

De radiofrequentie technologie is een zachte, maar effectieve oplossing om de verslapping van het gelaat en de hals en handen aan te pakken.

Bindweefselmassage (LPG)

De nieuwste gepatenteerde technologie van LPG voor anti age-ing. Wij werken in onze salons enkel met de recentste Cellu M6 Alliance medical toestellen

LED Licht

Led therapie

Het veilige energetische LED licht gaat tot 5 mm diep in de huid en geeft prikkels aan de huidcellen om opnieuw collageen en elastine aan te maken.

Glycol /Salicyl Peelings

Medische behandeling waarbij de structuur van de huid verbetert en acné vermindert. Door deze peeling wordt de huid eerst droog en zal die gaan vervellen en worden er nieuwe huidcellen aangemaakt.

Finesse behandelingen - OXYGENEO

Behandeling Acné - Zwarte puntjes - Gerstekorrels

Wij kunnen Acné, Zwarte puntjes en Gerstekorrel doeltreffend behandelen en maken daarbij gebruik van de laatste technologie en toestellen zoals LED licht therapie, Oxygeneo, Carbon laser IPL.

LPG peeling gelaat

Een gelaatsverzorging die de huid zuivert en ze egaler en zachter maakt. Stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron wat zorgt voor een strakkere huid, minder rimpels en een mooie glow.

Mary Cohr

Facials

De facials van Finesse zijn doelgericht en ontspannend. Wij werken met de producten van het kwaliteitsmerk Mary Cohr. Voor de ultieme ontspanning combineer je een facial met LED-lichttherapie.