Specialisaties

Met de jaren hebben we bij Finesse een grote know-how opgebouwd op het gebied van huidverbetering & anti-ageing, behandelen van bruine vlekken en couperose, afslanking, permanente ontharing. Met de snelle ontwikkeling van de technieken kunnen we heel mooie resultaten boeken die voordien enkel mogelijk waren met chirurgische ingrepen. Daarnaast blijven we ook de klassiekere diensten zoals epilaties, manicures, pedicures en gelnagels uitvoeren.

Bij Finesse zijn we gespecialiseerd in diverse behandelingen die gericht zijn op het verbeteren van de huid, het verminderen van huidveroudering en het behandelen van specifieke huidproblemen. Onze jarenlange ervaring en expertise hebben ons in staat gesteld om technieken te ontwikkelen die voorheen alleen mogelijk waren met chirurgische ingrepen. Onze behandelingen zijn veilig, effectief en geven natuurlijke resultaten zonder nadelige bijwerkingen.

Een van onze specialisaties is huidverbetering en anti-ageing. Wij bieden verschillende behandelingen aan die gericht zijn op het verbeteren van de textuur, de kleur en de elasticiteit van de huid. Zo kunnen we bijvoorbeeld rimpels, fijne lijntjes en ongewenste pigmentatie aanpakken. Onze specialisten maken gebruik van de nieuwste technieken en apparatuur om de beste resultaten te behalen.

Carbon Laser Peeling
Slimline - Finesse

Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het behandelen van bruine vlekken en couperose. Couperose is een aandoening waarbij er rode adertjes zichtbaar zijn op de huid. Met onze behandelingen kunnen we deze adertjes verwijderen en de huid weer egaler maken. Ook bruine vlekken kunnen wij effectief behandelen met behulp van de nieuwste technieken.

Naast huidverbetering en anti-ageing zijn wij ook gespecialiseerd in afslanking. Onze behandelingen zijn gericht op het verminderen van cellulitis, het stimuleren van de stofwisseling en het verbeteren van de huidtextuur. Onze afslankbehandelingen zijn niet alleen effectief, maar ook ontspannend en rustgevend.

Tot slot bieden wij permanente ontharing aan. Met behulp van de nieuwste technieken en apparatuur kunnen wij ongewenste haargroei permanent verwijderen. Onze behandelingen zijn veilig, effectief en geven blijvende resultaten.

Naast deze specialisaties blijven wij ook de klassiekere diensten zoals epilaties, manicures, pedicures en gelnagels aanbieden. Onze specialisten zijn getraind en ervaren in het uitvoeren van deze behandelingen en zorgen ervoor dat u zich weer als herboren voelt na uw bezoek aan onze salon.

 

Bij Finesse staan wij garant voor een professionele en persoonlijke benadering. Onze specialisten luisteren naar uw wensen en adviseren u graag over welke behandelingen het beste bij u passen. Wij streven ernaar om onze klanten tevreden en stralend onze salon te laten verlaten. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek zelf onze specialisaties.

Wimpers henna brows

Ontvang de laatste updates

Schrijf u snel en eenvoudig in op de nieuwsbrief van Finesse. Zo hoeft u geen enkele promotie meer te missen en blijft u steeds op de hoogte van nieuwtjes.

Onze klanten delen hun ervaringen

Annemie
Lees verder
Ik ben zeer tevreden. Vriendelijke ontvangst, mooi interieur, alles zeer netjes en verzorgd. Afspraak stipt opgevolgd en ik was achteraf herboren!
Conny
Lees verder
Leuke en professionele behandeling!
Evelyne
Lees verder
Optimaal genoten van een ontspannende gelaatsverzorging. Ik kom zeker terug!
Previous
Next
back to school actie

Terug naar school, terug naar stralende huidverzorging! 🌟

Na een zomer verdient je huid niets minder dan pure verwennerij. Onze exclusieve Back to School deal is hier om je huid in optimale conditie te brengen. Maak kennis met de ultieme Mary Cohr Phytoxygène gelaatsverzorging + Phytoxygène crème voor slechts €100 in plaats van €164! 

De Phytoxygène gelaatsverzorging is een natuurlijke detox-ervaring die de effecten van dagelijkse vervuiling bestrijd en je huid weer laat stralen. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook de Phytoxygène dag-en nachtcrème, een trouwe metgezel voor thuis die je huid hydrateert en beschermt met 100% natuurlijke actieve ingrediënten. 

Mis deze kans niet om jezelf te trakteren op de luxe die je huid verdient. Ga terug naar school met een zelfverzekerde glimlach en een stralende huid! 🌺

Maak nu je afspraak
Afspraak Maldegem Bis: https://booking.optios.net/3639/menu/139763/3031955
Afspraak Maldegem Markt: https://booking.optios.net/3700/menu/139763/3031956
Afspraak Lievegem: https://booking.optios.net/3701/menu/139763/3032203

Geldig volledige maand September

Finesse -permanente ontharingsbehandelingen

Permanente ontharing

Nu is de ideale periode voor permanente ontharing. Bij Finesse hebben we reeds meer dan 15 jaar ervaring in het permanent ontharen met bewezen resultaten en volledig veilig. Alle 3 onze salons hebben nu de allernieuwste generatie flitstoestellen die echt volledig pijnloos zijn.

Bekijk de prijzen per behandeling >

expertise en kwaliteit

Bij Finesse vindt u expertise en kwaliteit. Ontdek bij ons een behandeling die volledig bij u past, en straal als nooit tevoren!