Carbon laser

De Carbon Laser peeling wordt ook wel de Hollywood peeling genoemd. Bij deze peeling combineren we lasertechnologie met carbon (zwart koolstofpoeder). Dit zorgt ervoor dat de huid diepgaand wordt gereinigd en oneffenheden verdampen. Met deze behandeling verbeteren we de collageen-, hyaluron- en elastineproductie van je huid en verminderen we de aanmaak van talg. Je kunt de Carbon Laser Peeling als losse behandeling boeken, maar ze werkt beter in een kuur van vier behandelingen met steeds twee weken ertussen en daarna een maandelijkse tot driemaandelijkse opvolgbehandeling.

Voor welke huidproblemen zijn peelings geschikt?

Peelings zijn vooral geschikt als je te maken hebt met beginnende huidveroudering, oppervlakkige hyperpigmentatie, acne, een futloze of droge huid, of gerstekorrels.

Welk resultaat kan ik verwachten?

Na een peeling is je huid merkbaar strakker. Acne en pigmentatie verminderen, net als rimpels en fijne lijntjes. Je huid is opgefrist en heeft een jongere uitstraling.

Peelings kunnen los worden toegepast of in combinatie met onze klassiekers.

Ben je nieuw bij Finesse en vraag je je af of deze behandeling geschikt voor je is? Lees dan meer over de verschillende huidindicaties en welke behandelingen hier het beste op aansluiten, of boek een intake voorafgaand aan de behandeling. Wij adviseren je dan welke behandeling het beste past bij jouw huid.

Details van de behandeling

Behandeling voor

  • Grove poriën
  • Pigmentvlekken
  • Verslapping
  • Rimpeltjes en fijne lijntjes
  • Rokershuid
  • Acné en oneffen huid
  • Overtollige talgproductie

Ontdek ook onze andere behandelingen

gelnagels

Manicure en nagels

Een manicurebehandeling is perfect voor het gezond houden van jouw handen en nagels.
Gelaatverzorging LPG

LPG peeling gelaat

Een gelaatsverzorging die de huid zuivert en ze egaler en zachter maakt. Stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron wat zorgt voor een strakkere huid, minder rimpels en een mooie glow.
Peeling behandeling

Oxy peeling lichaam

Een zalige lichaamspeeling en lichaamsmassage die ontgift en ontspant.