Behandelingen voor mannen

Hoewel de huid van de man veel lijkt op die van de vrouw, zijn er een aantal belangrijke verschillen tussen de mannenhuid en de vrouwenhuid. Zo is de mannenhuid meestal wat dikker en vetter dan de vrouwenhuid. Bovendien kan, door veelvuldig scheren, de huid droog en gevoelig worden. Om de mannenhuid goed te verzorgen is een aangepaste mannenverzorging geen overbodige luxe. Bij Finesse Beauty bieden we, speciaal voor de mannenhuid, specifieke huidverzorgende en huidverbeterende behandelingen aan.

Huidverzorging voor mannen

Je kunt bij ons terecht voor verschillende huidverzorgende behandelingen. Op basis van jouw huid kijken we graag welke behandeling hier het beste op aansluit en het mooiste resultaat geeft. Onze Oxygeneo 3-in-1 gezichtsbehandeling, Mary Cohr facials en bindweefselmassage (LPG) zijn voorbeelden van behandelingen die zeer geschikt zijn voor de mannenhuid.

Huidverbetering voor mannen

Naast de huidverzorgende behandelingen voor mannen kun je ook bij ons terecht voor huidverbetering. Wij pakken verschillende soorten huidproblemen bij mannen aan en zijn al jaren gespecialiseerd in het behandelen van:

Welke behandeling of combinatie van behandelingen het meest geschikt is om jouw huid te behandelen, hangt af van verschillende factoren. In een gratis adviesgesprek geven we je uitleg over de verschillende behandelingen en bekijken we welke behandeling of combinatie van behandelingen in jouw geval het beste resultaat geeft.

Permanent ontharen

Wil je dat ongewenste haartjes wegblijven, dan zul je je regelmatig moeten scheren of laten waxen. Wil je langdurig van ongewenste haargroei af, dan is permanent ontharen voor jou de perfecte oplossing. Bij Finesse hebben we al meer dan 15 jaar ervaring met deze manier van ontharen. We maken gebruik van IPL-flitslicht om ongewenste haartjes langdurig te verwijderen. De lichtflits zet het pigment in de haarwortel om in warmte. Het haarzakje wordt vernietigd en er kan geen nieuw haar meer groeien. Deze methode van permanent ontharen is veilig, snel en zo goed als pijnloos en kan op verschillende zones van het mannenlichaam worden toegepast, bijvoorbeeld op de rug, de borstkas en de armen en benen.

Lichaamsverstrakking en afslanken

Zit je niet lekker in je vel en voel je dat het hoog tijd is om het roer om te gooien? Bij Finesse hebben we jarenlange ervaring met verschillende afslankmethodes en -technieken. Uit alle beschikbare behandelingen zorgen wij voor de combinatie op maat die jou het beste resultaat geeft.

Massages

Ben je toe aan de nodige ontspanning? Mannen kunnen bij Finesse terecht voor een heerlijk ontspannende lichaamsmassage. Tijdens deze lichaamsmassage worden niet alleen de afvoer van afvalstoffen, maar ook de bloedcirculatie en stofwisseling gestimuleerd. Onze lichaamsmassage richt zich vooral op de rug, hals en schouders. Heb je specifieke probleemgebieden, dan kunnen we hier speciale aandacht aan geven.