Afslanken & Anti-cellulitis

Bij Finesse hebben we jarenlange ervaring met verschillende afslankmethodes & technieken. Een combinatie op maat zorgt voor de beste resultaten.

Multi slim

Afslankende verzorging Multi Slim

Manuele afslankende verzorging. Gepersonaliseerd per zone.

LPG Anti-Cellulitis

Met ons nieuw LPG anti-cellulitis programma kunnen we je cellulitis doeltreffend verminderen. Het programma is speciaal opgesteld om de verschillende soorten van cellulitis aan te pakken. In combinatie met de aangepaste verzorgingsproducten boek je bovendien nog sneller resultaat.

Voedingssupplementen

Wij werken met de voedingssupplementen van LPG Systems en Mesoestetic. Deze zijn 100% veilig en zijn gebaseerd op high tech formules met natuurlijke ingrediënten. Ideaal in combinatie met onze afslankverzorgingen.
Universal Contour Wrap

Universal Contour Wrap

De Universal Contour Wrap is een pakking op basis van minerale zouten en klei. Ze ontgift en verstevigt en heeft een heel aangenaam en ontspannend effect.

Techni Minceur

De Techni minceur behandeling van Mary Cohr zorgt voor minder centimeters, minder cellulitis, en een stevigere en strakkere huid.
Maximus

Maximus RF & Spierstimulatie

De Maximus werkt op basis van RF (radio frequentie) en spierstimulatie en kan lokale vetophopingen en cellulitis op buik, billen en armen verminderen.
Bodyshock

Bodyshock

Een specifieke afslankbehandeling op basis van super geconcentreerde actieve ingrediënten, in combinatie met de Slimline. Met de Bodyshock kunnen we verschillende zones zoals buik, billen, armen en benen zeer gericht bewerken.
Slimline

Slimline

De Slimline medische spa capsule werkt zeer doeltreffend bij : afslanken, verstevigen, cellulitis, zwaarlijvigheid, verzwakte immuniteit, pijnbestrijding (fibromyalgie), stress, burnout, slapeloosheid, diabetes, depressies,.. De capsule zorgt voor een zalige warmte en heeft een vibrerend bed die het metabolisme stimuleert en je lichaam ontgift. De ultieme relaxerende me-time met resultaat!

LPG bindweefselmassage

Elk Finesse salon beschikt over het recentste LPG Cellu M6 Alliance Medical toestel. Deze werken met de nieuwste gepatenteerde technologie voor afslanking op basis van bindweefselmassage (endermologie).

Ontvang de laatste updates

Schrijf u snel en eenvoudig in op de nieuwsbrief van Finesse. Zo hoeft u geen enkele promotie meer te missen en blijft u steeds op de hoogte van nieuwtjes.

Onze klanten delen hun ervaringen

Annemie
Lees verder
Ik ben zeer tevreden. Vriendelijke ontvangst, mooi interieur, alles zeer netjes en verzorgd. Afspraak stipt opgevolgd en ik was achteraf herboren!
Conny
Lees verder
Leuke en professionele behandeling!
Evelyne
Lees verder
Optimaal genoten van een ontspannende gelaatsverzorging. Ik kom zeker terug!
Previous
Next
Promo webshop geselecteerde producten Mary Cohr

Mary Cohr promo verzorgingsroutine

-5 € op volgende producten :

  • Reiniging
  • Scrubs
  • Maskers
  • Oogcrèmes

Geldig tot 28/2/23, zolang de voorraad strekt

Ontdek de geselecteerde producten: https://finesse-beauty.be/detox5/

Detox promo – Februari

We hebben allemaal de feestdagen en tal van nieuwjaarsfeestjes weer achter de rug. Heb jij al vol goede voornemens een nieuwe start genomen in je eetpatroon? Doe dit dan ook met je huid en haar. 

Bij een LPG gelaat detox, LPG lichaam detox en de Phytoxygène gelaatsverzorging  + de nieuwe LPG Bio Detox & Balance thee krijg je een mooie thermos er gratis bij.


Actie geldig zolang de voorraad strekt.

Boek dan nu je behandeling :

Maldegem Markt
Maldegem Bis
Waarschoot

expertise en kwaliteit

Bij Finesse vindt u expertise en kwaliteit. Ontdek bij ons een behandeling die volledig bij u past, en straal als nooit tevoren!