Afslanken & Anti-cellulitis

Bij Finesse hebben we jarenlange ervaring met verschillende afslankmethodes & technieken. Een combinatie op maat zorgt voor de beste resultaten.

vibrab wetenschap

Vibra-B

Stap in een wereld van stralende schoonheid en innerlijke balans met VIBRA-B - een innovatieve technologie gebaseerd op trillingen. Ontspan en transformeer met deze holistische benadering voor welzijn, terwijl trillingsfrequenties werken aan vetreductie, spierversteviging en meer.
Multi slim

Afslankende verzorging Multi Slim

Manuele afslankende verzorging. Gepersonaliseerd per zone.
LPG behandeling - anti cellulitis

LPG Anti-Cellulitis

Met ons nieuw LPG anti-cellulitis programma kunnen we je cellulitis doeltreffend verminderen. Het programma is speciaal opgesteld om de verschillende soorten van cellulitis aan te pakken. In combinatie met de aangepaste verzorgingsproducten boek je bovendien nog sneller resultaat.

Voedingssupplementen

Wij werken met de voedingssupplementen van LPG Systems en Mesoestetic. Deze zijn 100% veilig en zijn gebaseerd op high tech formules met natuurlijke ingrediënten. Ideaal in combinatie met onze afslankverzorgingen.
Universal Contour Wrap

Universal Contour Wrap

De Universal Contour Wrap is een pakking op basis van minerale zouten en klei. Ze ontgift en verstevigt en heeft een heel aangenaam en ontspannend effect.
Techni Minceur - lichaamsbehandeling

Techni Minceur

De Techni minceur behandeling van Mary Cohr zorgt voor minder centimeters, minder cellulitis, en een stevigere en strakkere huid.
schoonheidsbehandeling - Maximus

Maximus RF & Spierstimulatie

De Maximus werkt op basis van RF (radio frequentie) en spierstimulatie en kan lokale vetophopingen en cellulitis op buik, billen en armen verminderen.
Bodyshock

Bodyshock

Een specifieke afslankbehandeling op basis van super geconcentreerde actieve ingrediënten, in combinatie met de Slimline. Met de Bodyshock kunnen we verschillende zones zoals buik, billen, armen en benen zeer gericht bewerken.
Schoonheidsbehandeling - Slimline

Slimline

De Slimline medische spa capsule werkt zeer doeltreffend bij : afslanken, verstevigen, cellulitis, zwaarlijvigheid, verzwakte immuniteit, pijnbestrijding (fibromyalgie), stress, burnout, slapeloosheid, diabetes, depressies,.. De capsule zorgt voor een zalige warmte en heeft een vibrerend bed die het metabolisme stimuleert en je lichaam ontgift. De ultieme relaxerende me-time met resultaat!

LPG bindweefselmassage

Elk Finesse salon beschikt over het recentste LPG Cellu M6 Alliance Medical toestel. Deze werken met de nieuwste gepatenteerde technologie voor afslanking op basis van bindweefselmassage (endermologie).

Ontvang de laatste updates

Schrijf u snel en eenvoudig in op de nieuwsbrief van Finesse. Zo hoeft u geen enkele promotie meer te missen en blijft u steeds op de hoogte van nieuwtjes.

Onze klanten delen hun ervaringen

Annemie
Lees verder
Ik ben zeer tevreden. Vriendelijke ontvangst, mooi interieur, alles zeer netjes en verzorgd. Afspraak stipt opgevolgd en ik was achteraf herboren!
Conny
Lees verder
Leuke en professionele behandeling!
Evelyne
Lees verder
Optimaal genoten van een ontspannende gelaatsverzorging. Ik kom zeker terug!
Previous
Next
back to school actie

Terug naar school, terug naar stralende huidverzorging! 🌟

Na een zomer verdient je huid niets minder dan pure verwennerij. Onze exclusieve Back to School deal is hier om je huid in optimale conditie te brengen. Maak kennis met de ultieme Mary Cohr Phytoxygène gelaatsverzorging + Phytoxygène crème voor slechts €100 in plaats van €164! 

De Phytoxygène gelaatsverzorging is een natuurlijke detox-ervaring die de effecten van dagelijkse vervuiling bestrijd en je huid weer laat stralen. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook de Phytoxygène dag-en nachtcrème, een trouwe metgezel voor thuis die je huid hydrateert en beschermt met 100% natuurlijke actieve ingrediënten. 

Mis deze kans niet om jezelf te trakteren op de luxe die je huid verdient. Ga terug naar school met een zelfverzekerde glimlach en een stralende huid! 🌺

Maak nu je afspraak
Afspraak Maldegem Bis: https://booking.optios.net/3639/menu/139763/3031955
Afspraak Maldegem Markt: https://booking.optios.net/3700/menu/139763/3031956
Afspraak Lievegem: https://booking.optios.net/3701/menu/139763/3032203

Geldig volledige maand September

Finesse -permanente ontharingsbehandelingen

Permanente ontharing

Nu is de ideale periode voor permanente ontharing. Bij Finesse hebben we reeds meer dan 15 jaar ervaring in het permanent ontharen met bewezen resultaten en volledig veilig. Alle 3 onze salons hebben nu de allernieuwste generatie flitstoestellen die echt volledig pijnloos zijn.

Bekijk de prijzen per behandeling >

expertise en kwaliteit

Bij Finesse vindt u expertise en kwaliteit. Ontdek bij ons een behandeling die volledig bij u past, en straal als nooit tevoren!