Bij Finesse begrijpen we hoe belangrijk het is om uw huid gezond en stralend te houden. We weten echter ook dat verschillende huidproblemen verschillende behandelingen vereisen. Daarom hebben we een breed scala aan behandelingen ontwikkeld die zijn ontworpen om specifieke huidindicaties aan te pakken. Of u nu worstelt met acne, pigmentvlekken, littekens, rimpels, een rode huid, huidveroudering, een droge huid of een vette huid, wij hebben de expertise om u te helpen. Onze op maat gemaakte behandelingen zijn ontworpen om uw huid te herstellen, te verjongen en te verfrissen, zodat u weer kunt stralen van vertrouwen. Onze ervaren schoonheidsspecialisten staan klaar om u te adviseren en u te helpen bij het kiezen van de juiste behandeling voor uw unieke huidindicatie. Bekijk onze pagina om meer te leren over onze behandelingen en hoe wij u kunnen helpen uw huidproblemen aan te pakken.

Acne

Acne komt veel voor en kan zowel inwendige als uitwendige oorzaken hebben. Bij Finesse kunnen we acne doelgericht behandelen om zo jouw huid tot rust te brengen.

Gelaatverzorging LPG

Littekens

Littekens ontstaan na een beschadiging van de huid. Wil je jouw litteken(s) laten behandelen? Bij Finesse verbeteren we het uiterlijk van het litteken op effectieve wijze.

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken laten verdwijnen? Bij Finesse kunnen we op doelgerichte wijze jouw pigmentvlekken behandelen.

Carbon laser

Rimpels

Behandeling tegen rimpels? Bij Finesse behandelen we jouw rimpels doelgericht, zodat jij geniet van een jongere, stralende huid.

LED Licht

Rode huid

Heb je een rode huid dan komt dat meestal doordat bloed- en haarvaatjes overactief zijn. Bij Finesse kunnen we de rode huid doelgericht behandelen zodat jij snel van je rode huid af bent.

Oxygeneo

Huidveroudering

Huidveroudering is een natuurlijk proces, maar gelukkig zijn er manieren om op een stralende manier oud te worden. Bij Finesse kunnen we de verouderde huid doelgericht behandelen.

Mary Cohr

Droge huid

Last van een droge huid? Bij Finesse hebben we de juiste behandeling om jouw droge huid doelgericht aan te pakken.

Finesse Beauty

Vette huid

Een vette huid is het gevolg van een te hoge talgproductie. Gelukkig zijn er manieren om een vette huid te behandelen. Wil jij van je vette huid af? Bij Finesse helpen we je graag!

Behandeling voeten

Schimmelnagels

Last van een een schimmelnagel? Bij Finesse hebben we de juiste behandeling om jouw nagels doelgericht aan te pakken.