ONLINE AFSPRAAK

FINESSE MALDEGEM BIS HAIR & BEAUTY

Finesse Maldegem bis schoonheidssalon

FINESSE MALDEGEM MARKT BEAUTY

Finesse beauty & Hair - Salon Maldegem

FINESSE LIEVEGEM HAIR & BEAUTY

Finesse schoonheidssalon waarschoot
LPG gelaatverzorging
Behandeling voor mannen
Finesse -permanente ontharingsbehandelingen

Welkom bij Finesse, waar het boeken van een afspraak nu nog eenvoudiger is dankzij onze online boekingspagina. Geen telefoontjes meer naar de salon om een afspraak te maken, maar gewoon in een paar klikken de gewenste diensten en het gewenste tijdstip boeken.

Onze online boekingspagina is ontworpen om het boeken van een afspraak bij Finesse snel en eenvoudig te maken. Begin door de gewenste salon te selecteren en kies vervolgens de diensten die je wilt boeken. We hebben een breed scala aan diensten beschikbaar, van huidverbetering en anti-aging tot afslanking en permanente ontharing, zodat je altijd de behandeling vindt die het beste bij jouw behoeften past.

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om de perfecte combinatie van diensten te vinden die binnen een bepaald tijdsslot passen. Als je merkt dat je een extra dienst wilt toevoegen maar hierdoor het tijdsslot niet meer beschikbaar is, raden we je aan om eerst de hoofddienst te boeken en vervolgens de extra dienst(en) in de opmerkingen toe te voegen. Onze specialisten zullen dan hun best doen om deze extra diensten in te plannen op een geschikt tijdstip.

Hoewel we ons uiterste best doen om alles soepel te laten verlopen, kan het soms gebeuren dat een bewerking langer duurt dan gepland. We kunnen dan ook geen absolute garantie geven dat een afspraak altijd stipt op het geboekte tijdstip kan beginnen. We kunnen je echter wel garanderen dat al onze specialisten hard werken en dat de wachttijden beperkt zullen zijn. We danken je bij voorbaat voor je begrip.

Bij Finesse willen we dat het boeken van een afspraak zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk is. Onze online boekingspagina is 24/7 beschikbaar, zodat je op elk gewenst moment van de dag een afspraak kunt boeken. Bovendien kun je eenvoudig de beschikbaarheid van onze specialisten controleren en een tijdstip kiezen dat het beste bij jou past.

Als je hulp nodig hebt bij het boeken van een afspraak, staan onze vriendelijke en deskundige medewerkers altijd voor je klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op via onze website of bel ons op het nummer dat vermeld staat op onze website.

Boek vandaag nog je afspraak online en ontdek waarom Finesse de beste schoonheidssalon is voor al jouw huidverbeteringsbehoeften!